Sims 4 Játéktipp

Sims 4 High School Years – Hogyan surranj ki éjszaka az ablakon

A High School Years kiegészítő csomag felturbózta a tinik életét! Itt az idő, hogy kipróbáld, milyen életmód illik hozzád a legjobban: túlteljesítő vagy lázadó? És ami a legfontosabb, mostantól a közösségi médiában is posztolhatsz, és a középsuliban is elkövetheted a legvadabb csínyeket! Ha ez mégsem elég, és igazán csintalan oldaladra lenne szükséged, mutatom, hogyan lehet a barátokhoz kisurranni az ablakon át!

Szerezz barátokat

Az összes játékélmény kiélvezéséhez a középiskolai barátkozás nagy szerepet játszik az új kiegészítő csomagban. Akár a játékban lévő népszerű közösségi hálózaton, a Közösségi Nyuszin veszel fel másokat ismerőseid közé, akár iskolai klubokhoz (sakk, informatikai) és sportcsapatokhoz (szurkolói, labdarúgó) csatlakozol, számos módja van annak, hogy más tinikkel találkozz. A barátságok kialakítása után a játék új interakciókat és “nyúljáratokat” mutat be. Az egyik ilyen “nyúljárat” a kiosonás lehetősége. Azonban a barátok nem elegendők a kiosonáshoz.

A kiosonáshoz szükséges tárgyak

Szóval, ha ki akarsz lógni, először is szükséged lesz egy A Diszkrét Kilépő Ablakra, (The EZ Exit Window) amit az Építés/Vásárlás módban találsz és helyezd el a telkeden. Győződj meg róla, hogy az ablak mindkét oldalról használható, tehát a simek képesek lesznek rajta belépni és kilépni egy szobából. Ezután már csak annyi dolgod van, hogy kiosonsz és élvezed a szabadságot!

Az földszinten az ablak használata nagyon egyszerű. Csak tedd bárhova az alsó szinten, és már mehet is a kiosonás! De azért fontos, hogy legyen erkély vagy terasz alatta, ha a házad alapzaton áll. De a második emeleten már macerásabb ez a művelet. Mutatom, hogyan lehet jól használni a kilépő ablakot a második emeleten!

Keresd meg az ablaknak a helyét! Az alatta lévő csempénél narancssárga üzenet jelenik meg a játékban, hogy az ablak nem működik ezen a helyen. De ne aggódj, rövidesen működőképessé tesszük az ablakot!

Készíts egy kis padlófelületet az ablak elé. A simek nem tudják használni az ablakot, ha nincs valami talaj, amin állhatnak. Ha nem tetszik az eredeti kinézete, akkor díszítsd úgy, mintha egy kis teraszra emlékeztetne, vagy körbefutó párkány lenne!

Ezután helyezz el egy lugast (vagy bármilyen létrát), amely az erkélyről a földszintre vezet.

Most a simjeid kimászhatnak az ablakon, ráállhatnak az erkélyre, majd lemászhatnak a lugason!

Baráti meghívások

A kiosonás véletlenszerűen aktiválódik a játékmenet során. Amikor a tinédzserek elég jó kapcsolatot ápolnak egy másik tinédzserrel, időnként telefonhívást kapnak tőlük, amelyben meghívják őket például egy éjszakai koncertre vagy buliba.

Ha igent mondasz a meghívásra, akkor felugrik egy ablak, ahol láthatod az összes lehetőséget, ahova a tinédzserek elmehetnek. Persze megkérheted a szülőket, hogy engedjék el a tinédzser simedet az eseményre, de ha minden kötél szakad és nemet mondanak, akkor még mindig ott van a kiosonás lehetősége.

Sikeres kiosonás

Ha ki akarsz lógni, csak kattints a talajra vagy az “A Diszkrét Kilépő Ablakra” az Osonjon ki (Sneak Out) lehetőségéért. Ha bezárod a tinédzsered hálószobájának az ajtaját, az segít abban, hogy sikeres legyen a hadművelet. De ne felejtsd el ellenőrizni, hogy a szülők elfoglaltak-e vagy alszanak-e, mert ha rajtakapják, bajba kerül, ez pedig rossz hangulattal jár. A sikeres kiosonáskor a tinédzsered kibújik az “A Diszkrét Kilépő Ablakon”, lopakodva sétál a ház körül és elhagyja a telket, majd beleveti magát az éjszakába.

Forrás: SimsCommunity, Gamerant

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments