Sims 4 Játéktipp

Sims 4 Get to Work Karrier – Orvos / Doctor

Az orvos karrier egyike a Get to Work kiegészítő csomag három aktív karrierjének, amelyben követheted a simeket a munkahelyükre. Az orvos simed a kórházban fog dolgozni, de házhoz is jár.

Orvos gyakornokként (Medical Intern) fogsz kezdeni, de feljebb léphetsz, és akár főorvos is lehetsz. Az orvos karrierben való szintlépéssel ruházatot, tárgyakat és még egy jellemvonást is feloldasz: Betegség rezisztenst (Sickness Resistance).

A kórházban

A kórházba csak akkor lehet bemenni, ha a simednek dolgoznia kell mennie. Csatlakozz a simedhez a munkanapján, vagy küldd el egyedül! Amikor a kórházban dolgozol, találsz szobákat a betegek számára:

Kémiai analizálót, műtéteket végző, röntgengépekkel felszerelt szobát és egy szobát az orvosi futópadoknak. Ezeket fogod majd használni.

Kezdd a munkanapot a kórházban, hogy diagnosztizálni tudj betegeket, kezelhesd őket, műtéteket végezhess, világra segíthess babákat és megállapíthasd a terhes simek születendő babájának a nemét.

Javítsd a karrier teljesítményed

Kezdd a munkanapot úgy, hogy boldog, vagy  fókuszált állapotban van a simed. Ezt úgy érheted el, hogy a simed otthon a Simpediát böngészi a számítógépen, hogy 4 órán keresztül +1 Fókuszált hangulatjelzőt kapjon. Ha a kórházban van, akkor a számítógépen válaszd a Kutasson egészségügyi jelentések után az orvosi folyóiratban, (Research Health Reports on Medical Journal) hogy +2 Fókuszált hangulatjelzőt kapjon (ez az interakció az otthonodban lévő számítógépen is elérhető). Csalásokat is használhatsz, hogy 12 órán keresztül +2 Fókuszált hangulatjelzőt kapj.

Többet megtudhatsz a fókuszált hangulatjelzőről IDE kattintva.

A legjobb tippek a karrier teljesítményének javítására:

 • Menj pozitív hangulatban dolgozni (Fókuszált)!
 • Teljesítsd a napi feladatokat!
 • Legyél jóban a munkatársakkal!
 • Sajátítsd el a logikai jártasságot, majd lépj szintet, hogy jobb eredményt érj el a kémiai analizátor (Chemical Analyzer) és a röntgengép (X-Ray Machine) használatakor!
 • Tanuld meg és fejleszd az ezermester jártasságot, hogy meg tudd javítani a berendezéseket, ha elromlanának! Ezt a jártasságot használhatod a kémiai analizátor vagy a röntgengép fejlesztésére is, a jobb eredmények érdekében.

Sikeres munkanap

Pult előtt várakozó betegek.

Először is diagnosztizálnod kell a kórházba érkező beteget. Ha rákattintasz az egyik beteg simre, válaszd a Kísérje a beteget a vizsgálóágyhoz (Admire Patient to Exam Bed) lehetőséget. Ez által a vizsgálóágyhoz kíséred a beteg simet és kezdődhet a vizsgálat. Ismételten kattints a betegre, majd a Vizsgálja meg a beteget (Examine Patient) lehetőségre kattintva 6 féle vizsgálat közül választhatsz:

 • Vizsgálja meg a szemeit (Check Eyes)
 • Vizsgálja meg a füleit (Check Ears)
 • Vegyen kenetmintát (Swab for Sample)
 • Mérje meg a hőmérsékletét (Check Temperature)
 • Beszéljen az általános egészségről (Discuss General Health)
 • Vizsgálja meg a testét (Scan Body)

Megjegyzés: A “Vizsgálja meg a füleit/szemeit” és a “Vegyen kenetmintát” interakciókat a Beteghordozó (2. szint) elérésével lehet feloldani. A “Vizsgálja meg a testét” interakciót az Orvosi asszisztens (3. szint) oldja fel.

Ha a ‘Vegyen kenetmintát’ lehetőséget választod, előfordulhat, hogy a simed elejti az üvegcsét és újból kenetmintát kell venned a betegtől. Addig próbálkozz, míg sikerrel nem jársz. Ha ezzel megvagy, akkor menj a kémiai analizátorhoz, kattints rá és válaszd az Elemezze a beteg mintáját opciót (Analyze Patient Sample)! Felugrik egy ablak, ahol a betegektől vett kenetmintákat láthatod, ezek közül válaszd ki a beteg kenetmintáját (Patient’s Swab Sample). Előfordulhat, hogy nem jársz sikerrel az elemzés során, így további vizsgálatokat kell végezz a betegen. Ha ezután sem sikerül diagnosztizálnod a simet, akkor add át a páciens esetét (Transfer Patient Case) egy munkatársadnak, amit a Vizsgálja meg a beteget (Examine Patient) interakciók között találsz meg. A pultnál várakozó többi beteg sim közül egy újabbat hívj a vizsgálóágyhoz és próbáld meg diagnosztizálni. Sikeres diagnosztizálás után kattints a simre és válaszd a Kezelje a beteget (Treat Patient) lehetőséget, itt láthatod, hogy mivel tudod kezelni a sim betegségét. Sikeres kezelés után a beteg hazamegy.

Tipp: Maradj egy betegnél, miközben elvégzed a karriercéljaidhoz szükséges feladatokat, ahelyett, hogy megpróbálnád az összes beteget a pult elejéről az ágyukhoz juttatni és megvizsgálni őket.

Betegségek és tüneteik

Vizsgáld meg a beteget, hogy a megfelelő diagnózist állíthass fel.

Egyes simek már ránézésre is diagnosztizálhatók. Nem minden tünete lesz azonban látható a betegségnek. Amikor egy beteg belép a kórházba, előfordulhat, hogy egy tünetet sem mutat, vagy csak egy tünetet, ami több diagnózissal is egyezik. A diagnózis megtalálása a te simedre van bízva, de bizonyos tünetek együttesen egyértelművé teszik számodra, hogy mitől szenved a beteg. Minden simnek lehetnek ilyen tünetei az orvosi pályán belül és kívül is.

Delírium / Delirious – A sim úgy tűnik, mintha elhessegetne valamit az arca előtt, majd zavartan megvakarja a halántékát.

Szédülés / Dizzy  – Egy szédült simnek kis fehér csillagok kavarognak a feje körül. Néha megforgatják a fejüket, és elveszítik az egyensúlyukat. A szédült simek akkor sem tudnak koncentrálni, amikor az orvos elvégzi a ‘Vizsgálja meg a páciens szemét’ interakciót. A szédülés könnyen összetéveszthető a Delírium tünetével.

Láz / Feverish – A simek sokféleképpen jelezhetik, hogy lázasnak érzik magukat. A kezükkel legyezik magukat, a fejükből néha gőz árad, és a homlokukhoz teszik a kezüket, hogy megtapintsák a saját hőmérsékletüket. Néha a fejük fölött egy gondolatbuborékban lévő lázmérőt mutatnak.

Kuncogás / Giggly  – Ezek a simek gyakran kuncognak. Néha egy vicces gondolatbuborékot is megjelenítenek.

Fejfájás / Headachy – A sim megdörzsöli a halántékát, és egy élénkvörös aura lüktet a sim fejéből. Néha felbukkan egy gyógyszert tartalmazó gondolatbuborék.

Hányinger / Nauseous – Ha egy sim gyomra fáj, megdörzsöli a hasát, és fájdalmában felnyög. Néha olyan animációt is csinálnak, mintha hányni készülnének, és általában a fejük fölött egy gyógyszeres gondolatbuborék is megjelenik.

Túlnyomás / Pressurized – Ezek a simek könnyen felismerhetők a gőzfütty animációról, amely mindkét fülüknél megjelenik.

Kiütés / Rash – Három fajta kiütés van, amelyek nem tartoznak a hangulatjelzőkhöz, hanem a sim betegségének fizikai megjelenítésére szolgálnak. A narancssárga hólyagos foltok, a narancssárga örvények és a narancssárga tigrisszerű csíkok ennek megfelelően beborítják a sim egész arcát és testét.

Vakarózás / Scratchy – A simek nem tudnak uralkodni a viszketésen, vakargatják a hasukat, a mellkasukat és a combjukat.

Nátha / Stuffed Up – A náthás állapotban lévő simek köhögés, tüsszögés jeleit mutatják, és általában egy gondolatbuborék látszik a fejük felett, ami egy papírzsebkendős dobozt ábrázol.

Megjegyzés: Egy aktív sim, aki tüneteket produkál, gyógyteát vagy narancslevet ihat és pihenhet, hogy mielőbb jobban érezze magát.

Megjegyzés: A gondolatbuborékok önmagukban nem jelzik a tüneteket. Néhány simnél megjelenik egy lázmérő gondolatbuborék, miközben egy orvos a ‘Mérje meg a hőmérsékletét’ műveletet végzi.

A fizikai interakciók (például az ölelés) növelik a betegség terjedésének esélyét. Miután elkaptak egy betegséget, a simek képesek enyhén megbetegedni, csak egy vagy két tünettel, vagy súlyosan megbetegedni, a tünetek teljes listájával. A betegség enyhülhet ugyan, de ettől még megmaradhat a betegség, és fertőző lehet. Nyolc különböző betegség van a játékban:

 • Puffadt fej (Bloaty Head) – Láz, fejfájás, túlnyomás
 • Bélgáz és kuncogás (Gas-and-Giggles) – Hányinger, csíkok a testen/arcon, kuncogás
 • Lámainfluenza (Llama Flu) – Láz, émelygés, folt a testen/arcon, nátha
 • Csillogó szemek (Starry Eyes) – Delírium, szédülés, örvény minta a testen/arcon
 • Izzadt reszketés (Sweaty Shivers) – A fej időnként gőzt bocsát ki (láz), foltok a testen, viszketés, hőmérő gondolatbuborék
 • Viszkető plumbob (Itchy Plumbob) – Viszketés, kuncogás, tigris csíkok vagy foltok a testen
 • Égő has (Burnin’ Belly) – A fej időnként gőzt bocsát ki (láz), a has dörzsölése, gyógyszer gondolatbuborék
 • A háromszoros fenyegetés (The Triple Threat) – Csillagok forognak a fej felett, tüsszentés, köhögés, tigriscsíkok vagy foltok, örvényforma foltok a testen

Megjegyzés: A betegeket diagnosztizálhatják úgy is hogy Nem beteg, ami akkor ismerhető fel, ha nem mutatnak tüneteket, és a tesztek többször is eredménytelenek.

Megjegyzés: A tünetek pihenéssel is kezelhetők.

Betegségek kezelése

Simed képes lesz kezelni a betegeket, miután egy orvos diagnosztizálta őket, vagy a karrier későbbi szakaszában, miután simed diagnózist állított fel. Ha a simed eljutott a diagnózisig, egy értesítés fog felugrani, amely arról tájékoztat, hogy a simet diagnosztizálták, és elérhető egy bizonyos fajta kezelés számára. A beteggel való interakció során megjelenik a ‘Kezelje a beteget’ lehetőség, amely a diagnózistól függően három választási lehetőséggel rendelkezik:

 • Kezelje gyógyszerrel (Treat with Medication for): Bélgáz és kuncogás, Csillogó szemek
 • Kezelje injekcióval (Treat with Shot for): Puffadt fej, Izzadt reszketés, Lámainfluenza
 • Kezelje műtéttel (Treat with Surgery for): Viszkető plumbob, Égő has, A háromszoros fenyegetés

A lehetőségek szürkék lesznek, és csak akkor választhatók, ha a betegnél az adott betegséget diagnosztizálták. Ha a sim rossz diagnózis alapján végzi a kezelést, a betegnek hatástalan lehet a kezelése, és elhagyja a kórházat, vagy a kezelés valamilyen negatív hatást gyakorol rá. Mindkét kimenetel a munkateljesítmény elvesztését és a beteg közvetlen a következmények utáni távozását eredményezi.

Az aktív simek nem mehetnek a kórházba orvoshoz, de otthon meg tudják gyógyítani magukat. A simek vagy kialudhatják a betegséget, vagy gyógyteát, vagy narancslevet ihatnak a lassabb, természetesebb kezelés érdekében, vagy bármelyik számítógépen vásárolhatnak gyógyszert az azonnali gyógyulás érdekében. A gyógyszert a felnőtt simek bármikor bevehetik, azonban ha nem betegek, akkor kábult hangulatjelzőt kapnak. A gyerek simek csak akkor vehetnek be gyógyszert, ha betegek.

Ha meg akarod akadályozni, hogy a simjeid megbetegedjenek, fontold meg az Orvos karrier szakmát. Az Orvos karrier 8. szintjétől a betegség rezisztens (Sickness Immune) jellemvonás birtoklása lehetetlenné teszi, hogy a simek megbetegedjenek.

Vészhelyzetek

A vészhelyzetek véletlenszerűen generálódnak, és nem minden munkanapon lesz ilyen. A vészhelyzet bekövetkezésekor a képernyő közepén felugrik egy értesítés, és munkanaponként csak egyszer lesz rá példa. Ha sikeresen teljesítesz egy vészhelyzetet, az jelentősen megnöveli a munkahelyi teljesítményedet.

 • Görögdinnye kód / Code Watermelon – Egy terhes sim vajúdás közben lépett be a kórházba, és a recepciónál várakozik segítségre. A simed interakcióba lép a beteggel, hogy műtétre küldje.
 • Összeesett beteg / Collapsed Patient – Egy beteg belépett a kórházba, és a recepciós pultnál összeesett. Ennek a vészhelyzetnek a kezeléséhez a simed lépjen interakcióba a beteggel, hogy a műtőbe küldje.
 • Sürgősségi vizsgálat / Emergency Analysis – A gyógyszerészeti labor olyan bizalmas szövetmintákat küldött a kórháznak, amelyek sürgős vizsgálatot igényelnek. A simed a mintákat a recepciós pultnál veheti át, és a kémiai analizátorral interakcióba lépve válaszd ki a bizalmas mintákat. Amint az eredmények megvannak, a simed interakcióba léphet a számítógéppel a Laboratórium nyilvántartásának (Record Lab) elérése céljából. Ezen belül válaszd az Eredmények opciót (Results).
 • Házhoz hívás / House Call – Néhány sim túl beteg ahhoz, hogy kórházba utazzon. Ha el akarsz utazni a telekre, lépj kapcsolatba a recepciós pulttal, és válaszd a Menjen házhoz (Go to House Call) lehetőséget. A telken a simednek meg kell vizsgálnia és kezelnie kell három simet, akiknek a feje felett pulzáló szív ikon van. Ha mindegyiket kezelted, lépj interakcióba a padlóval vagy a simeddel és válaszd a Menjen vissza a kórházba (Return to Hospital) opciót.
 • Járvány! / Outbreak! – Egy nyilvános szórakozóhelyen terjedő betegséggel gyűlt meg a simek baja. A nyilvános helyszínre utazáshoz kattints a recepciós pultra, és válaszd a Menjen a járvány helyszínére (Go to Outbreak) lehetőséget. A vészhelyzetben három simet kell kezelned, akiknek a fejük felett pirosan pulzáló szív van. Ha mindegyiket kezelted, lépj interakcióba a padlóval vagy a simeddel és válaszd a Menjen vissza a kórházba (Return to Hospital) opciót.
 • Hiányos személyzet / Understaffed – Ez az esemény nem minősül vészhelyzetnek: ha a munkanapra vonatkozó célmérő fölé viszed a kurzort, akkor láthatod ezt az állapotot. A hiányos személyzet miatt a simednek a szokásosnál kevesebb munkatársa lesz, ami azt eredményezi, hogy több területen kell dolgoznia. Vészhelyzet előfordulhat egy hiányos személyzettel töltött nap során.

Kórházban szülés

A kórházi szülés az orvos simed által végezhető, ha elérte a 8. szintet az orvos karrierben. Amikor terhes sim érkezik a kórházba, és megindul a szülés, azonnal a műtőasztalhoz kell vinned, hogy megszülje a babát. Amikor a simed a 6. szintre lépett az orvos karrierben, akkor meg tudod állapítani a baba nemét, mielőtt a terhes simed vajúdni kezdene. Ez olyan férfi simeknél is működik, akiket elrablással ejtettek teherbe.

Tipp: Befolyásolhatod a sim gyermekei nemét. Ha lányt szeretnél, akkor epret egyen és popzenét hallgasson, ha pedig fiút, akkor répát egyen és alternatív zenét hallgasson. Ez nem 100%-ig biztos, de érdemes próbálkozni. Elrablás során teherbe ejtett simeknél nem működik ez a módszer.

Házhoz hívás

Orvosi pályafutásod során néha kapsz egy “sürgős” értesítést, hogy házhoz kell menned. A házhoz menés nem elsődleges fontosságú, ha akarod, kihagyhatod. Ha túl sokáig vársz, a házhoz látogatás elmarad, de ez nem befolyásolja negatívan a munkateljesítményed. Ha elfogadod a házhoz hívást, csak kattints a recepcióra (a pultra és nem a számítógépre), hogy a megfelelő helyre utazz. Amikor megérkezel a helyszínre, kapsz egy fő célt. Ezt a célt kell teljesítened ahhoz, hogy teljesítménynövekedést kapj a karrieredben. Ha végeztél, kattints a simedre, hogy visszamenj a kórházba.

Megjegyzés: Ha házhoz mész, a betegeket csak kezelned kell, diagnosztizálnod nem.

Előléptetési feladatok

Ahhoz, hogy simed jól teljesítsen és hamar előléptessék, a napi feladatokat fontos elvégezni minden alkalommal a célok teljesítése mellett, amikor munkában van. Felsorolva láthatod, milyen feladatokat kell elvégezned az előléptetéshez:

 • 1. szint: Vegyél részt egy aktív munkanapon az orvosi karrier helyszínén. (Attend an Active Work Day At the Doctor Career Venue)
 • 2. szint: Kezelj 2 beteget. (Treat 2 Patients)
 • 3. szint: Kezelj 3 beteget. (Treat 3 Patients)
 • 4. szint: Sikeresen diagnosztizálj és kezelj 1 beteget. (Successfully Diagnose and Treat a Patient)
 • 5. szint: Sikeresen diagnosztizálj és kezelj 2 beteget. (Successfully Diagnose and Treat 2 Patients)
 • 6. szint: Sikeresen diagnosztizálj és kezelj 3 beteget. (Successfully Diagnose and Treat 3 Patients)
 • 7. szint: Végezz műtétet 3 betegen. (Perform Surgery on 3 Patients)
 • 8. szint: Segíts világra hozni egy babát (Deliver a Baby)
 • 9. szint: Sikeresen diagnosztizálj és kezelj 5 beteget. (Successfully Diagnost and Treat 5 Patients)
 • 10. szint: Nincs feladat

Orvos karrier (Szint jutalmak)

Amikor a simjeid magasabb szintet érnek el az orvosi karrierben, olyan karrierjutalmakat oldhatnak fel, mint például:

 • Diplomák
 • Látásvizsgáló tábla
 • Sim csontváz modell

Az orvos simek új interakciókat is feloldhatnak:

 • Adjon orvosi tanácsot
 • Adjon rossz orvosi tanácsot
 • Ellenőrizze a forróságot
 • Határozza meg a születendő baba nemét
PozícióNapi fizetésJutalmak
Orvos gyakornok (Medical Intern)§144Nincs
Beteghordozó (Orderly)§184Gyakornok öltözék, Dr. Xavier Ray kijelzője, Nem is annyira vak (tábla)
Orvosi asszisztens (Medical Assistant)§280A röntgengépek már a munkahelyen is használhatók, Adjon orvosi tanácsot (interakció)
Orvostechnológus (Medical Technologist)§392Páciens öltözék, Győzd le a sötétséget műtőlámpa, Az orvosi futópadok mostantól használhatók a betegek vizsgálatára
Segédápoló (Assistant Nurse)§680Nyugtalan hálátlan orvosi sámli, Műtőasztalok a munkahelyen mostantól használhatóak, Ellenőrizze a forróságot (interakció)
Regisztrált ápoló (R.N.)§950Orvostudomány doktora diploma, Határozza meg a születendő baba nemét (interakció)
Orvos – háziorvos (Doctor – General Practioner)§1.350Orvosi egyenruha, Egészség széke
Szakorvos (Medical Specialist)§1.950A szorgalmas orvos asztala, Betegség rezisztens jellemvonás, Segítsen világra hozni a babát (interakció)
Sebész (Surgeon)§2.450Skelly sim (csontváz)
Személyzet főnök (Chief of Staff)§2.800Doktor karrier stilizált szoba

Betegség rezisztens jellemvonás / Sickness Resistance Trait

Rugalmas immunitás, a simek kisebb eséllyel betegszenek meg, és gyorsabban felépülnek a betegségből. A betegség rezisztens jellemvonást az orvos karrier 8. szintjének elérésével szerezheted meg.

Célok amiket teljesíthetsz

Analizáld a páciens kenetmintáját a kémiai analizátor segítségével.

Ahogy haladsz előre, simed egyre határozottabbá válik, bár az egyszerű feladatok még mindig felbukkannak célként. A fejlődés során végül képes leszel műtéteket végezni és sim babákat világra segíteni, miközben a simed a fejlődés során egyre világosabb képet kap arról is, hogy mi a baja a beteg páciensnek. Egyenlőre kezdőként még ezekkel a célokkal találod szembe magad:

 • Beszélgess egy beteggel (Chat with a Patient) – Jó kapcsolatot alakíthatsz ki a betegekkel, ha rákattintasz egy betegre, és kiválasztasz egy szociális interakciót.
 • Panaszkodj a munkáról a munkatársnak (Complain about Work to Co-worker) – Válaszd ki egy másik simet és a “Barátságos” menüpont alatt válaszd a “Panaszkodjon a munkáról” lehetőséget.
 • Rágcsálj valamit a páciensek fogadása között (Grab a Snack between seeing patients) – Vegyél egy harapnivalót a hűtőből, hogy a sim ne legyen éhes.
 • Vigyél ételt a vizsgálóágyon fekvő betegnek (Deliver Food to a Patient on the Exam Bed) – A beteg simeknek is enniük kell. Győződj meg róla, hogy időben ételt viszel a vizsgálóágyon fekvő éhes betegnek.
 • Igyál egy csésze kávét (Have a Cup of Coffee) – Maradj fókuszált és energikus, hogy jobban megbirkózz egy egész napos intenzív klinikai munkával.
 • Készítsd elő az ágyat (Make Bed) – Kattints egy rendezetlen vizsgálóágyra, és válaszd a Készítse elő az ágyat lehetőséget, hogy készen álljon egy új beteg számára.
 • Moss kezet az eszközök sterilizálásához (Wash hands to sterilize gems) – A tisztaság kritikus fontosságú, amikor beteg páciensekkel dolgozol.
 • Töröld fel a tócsát (Mop Up Puddle) – A tiszta kórház működőképes kórház. Kattints egy tócsára, és válaszd a Törölje fel a tócsát lehetőséget!
 • Beszélgess a munkatársakkal (Chat with Co-workers) – A munkának nem kell kizárólag gürizésből állnia. Szakíts időt a napból arra, hogy néhány munkatársaddal ismerkedj.
 • Kérdezd a munkatársad a napjáról (Ask about Co-worker’s Day) – Válaszd ki egy kollégádat, akivel ezt a baráti, munkahelyi beszélgetést folytathatod.
 • Beszélgess a munkáról a munkatársaddal (Discuss Work with Co-worker) – Válassz ki egy másik simet és a “Barátságos” alatt válaszd a “Vitassa meg a munkát” lehetőséget.
 • Kutass online egészségügyi jelentések után (Research Health Reports Online) – Használd a munkahelyi számítógépet, hogy naprakész maradj az online elérhető legfrissebb orvosi hírekkel és kutatásokkal kapcsolatban.

Előléptetés után, amikor már az orvos karrier 2. szintjére lépsz, újabb célok válnak elérhetővé:

 • Vegyél kenetmintát a betegtől (Swab a Patient for Sample) – Sikeres kenetmintavétel a vizsgálóágyon várakozó betegeknél. A kenetminta elejtése beszennyezi a kenetmintát, ezért győződj meg róla, hogy jó a kenetminta.
 • Gyakorold a bioanalízist (Practice Bio Analysis) – Élesítsd a szerves kémiai készségeidet azzal, hogy egy kis időt töltesz az analízis gyakorlásával egy kémiai analizátorállomáson.
 • Vizsgáld meg a páciens szemét (Check a Patient’s Eyes) – Vizsgáld meg a kórházi ágyon ülő beteg szemét.
 • Mérd meg a páciens hőmérsékletét (Take the Patient’s Temperature) – Mérd meg egy vizsgálóágyon várakozó beteg hőmérsékletét.
 • Vizsgáld meg a páciens fülét (Check a Patient’s Ears) – Vizsgáld meg a vizsgálóágyon fekvő beteg fülét.
 • Add át a páciens esetét (Transfer Patient Case) – Az orvoslás gyakorlása közös munka. Keresd meg a megfelelő Munkatársat, hogy elvégezd ezt a Barátságos interakciót és oszd meg a beteg ellátásával kapcsolatos tudásod.
 • Analizáld a páciens kenetmintáját (Analyze Patient Sample) – Elemezd a páciens kenetmintáját a kémiai analizátoron.

Forrás: Sims Online, SimsVip

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments