Sims 4 Island Living kiegészítő

Megjelent: 2019. június 21.

Fedezz fel egy élettel teli, új világot, amely napfényben, homokban és végtelen mókában fürdik, hogy simed megteremthesse saját paradicsomát. Miközben erőfeszítéseket tesz a környezet megóvásáért, vagy szakít a közművek kínálta komforttal, fejest ugorhat és kiélvezheti mindazt, amit ez a különleges kultúra kínál számára. Nyiss a hagyományokat ápoló események felé, öltözz helyi viseletbe és kortyolj egy kis kavát. Ez mind része az életnek Sulani szigetén.

Dőlj hátra és lazíts – Isten hozott Sulaniban, ahol a nap fényesen ragyog, az éjszakák pedig totál lazák. Szállj a csillogó vízre kenuddal, úszkálj kedved szerint, és fedezd fel a környéket vízijárművekkel. Építs lélegzetelállító homokvárat, élvezd ki a napsütést és akár találkozz egy sellővel!

Csatlakozz és segíts – Légy természetvédő, tisztítsd meg a partot, és figyeld, ahogyan simed munkája virágba borítja a szigetet. Vesd magad a hullámok közé a horgászati vagy búvár karrierrel, vagy válj életmentővé, hogy biztosítsd a helyiek biztonságát. Nincs munkád? Nem gond! A simek vállalhatnak szokatlan munkákat is, vagy horogra akaszthatják következő vacsorájukat.

Válj a kultúra részévé – A hagyomány mélyen gyökerezik Sulaniban, és simed megtapasztalhat mindent, amit a sziget nyújthat neki. Merítkezz meg el az újonnan felfedezett életstílusban a barbecue estek résztvevőjeként, tanulj a helyi folklórról, kóstolj trópusi ínyencségeket és csevegj a sziget szellemeivel.

Kerülj összhangba a szigettel – Öltöztesd simedet a nap, homok és hullámok inspirálta ruhákba, vagy szerelkezz fel olyan vízisportokhoz, mint merülés vagy úszás. Dekoráld otthoni tárgyakkal a rusztikus oázist, és lazíts a tiki bárban. Minden idilli (kivéve az olykor előforduló napégést), amikor a sziget életre kel.

Bemutató videó

Tesztek

Cikkek a játékról

A sims 4 legújabb kiegészítő csomagja kétségkívül óriási port kavart a simmer közösségben – vagy azért, mert valaki várta, vagy azért, mert másra számított. Az EA Play alkalmával a több feliratkozóval rendelkező (külföldi) streamerek által már nyerhettünk egy kis bepillantást Sulani életébe, ám így egy héttel a hivatalos megjelenés után ...
Bővebben

Képek a játékból