Sims 4 Get to Work kiegészítő

Megjelent: 2015. április 2.

A Sims 4 Get to Work kiegészítőben te uralod a munkahelyeket! Irányítsd simjeidet munkában, és döntsd el, hogy előléptetésért hajtanak, vagy a munkahely fekete bárányai lesznek. Ments életeket orvosként, tedd pokollá szomszédaid életét gonosz találmányaiddal feltalálóként, vagy vizsgáld meg a bűntettek helyszínét, és oldd meg a legnagyobb ügyeket nyomozóként. De ha inkább lennél a saját főnököd, hozd létre, tedd egyedivé és igazgasd saját kereskedelmi cégedet, hogy végül similliomossá válj! Te döntöd el, hogyan dolgoznak simjeid.

Légy orvos – Te irányítod a kórházat! Éld át egy ügyeletes orvos izgalmas életét, és ments életeket! Csak arra figyelj, hogy sose lankadjon a figyelmed, miközben betegeket kezelsz, gyerekeket hozol világra, és műtétet hajtasz végre.

Légy nyomozó – Te irányítod a rendőrséget! Fogd a jelvényedet, és oldj meg bonyolult rejtélyeket nyomozóként. Derítsd ki a titkokat, ahogy megvizsgálod a bűntettek helyszínét, kikérdezed  simeket, letartóztatod a bűnözőket, és végigjárod a ranglétrát újonctól a rendőrkapitányig.

Légy tudós – Te irányítod a kutatólabort! Használd analitikus gondolkodásodat, hogy tudósként őrült találmányokat hozz létre. Gyűjts egyedi példányokat, hogy olyan ördögi eszközöket készíts, mint a simsugár, és döntsd el, hogy jóra használod-e találmányaidat, vagy arra, hogy simtársaidat kínozd velük.

Hozz létre egyedi kereskedelmi vállalatot – Te irányítod az üzletet! Hozz létre bármilyen típusú kereskedelmi céget, például pékséget, ruházati üzletet, művészeti galériát, könyvesboltot és sok mást. Tedd egyedivé vállalkozásod minden apró részletét az Építkezés módban, és nézd, ahogy a pénz hozzád folyik! Válaszd ki, mit adsz el, kezeld belátásod szerint alkalmazottaidat, és válaszd meg vásárlóidat, hogy eladhasd termékeidet.

Új karrierlehetőségek – Töltsd napjaidat életek mentésével a kórházban, a bűnösök lecsukásával a rendőrségen, kutass idegen élet után a kutatólaborban, vagy beszélgess vásárlókkal az általad létrehozott üzletek egyikében!

Tanulj új dolgokat – Tanulj új jártasságokat, hogy segíts simjeidnek még egyedibb tárgyakat létrehozni a Sims 4-ben. Készíts tökéletes fényképet, vagy süss és díszíts fel egy ínycsiklandó süteményt a Fotózás illetve a Sütés jártasságokkal. Mutasd meg a végeredményt otthon, vagy add el némi extra simoleonért.

Fedezz fel idegeneket – Az idegenek megérkeztek! Derítsd ki, melyik sim jött egy másik világból, és fedezd fel a rejtélyes Idegen dimenziót!

Bemutató videók

Tartalom

 • Új bevásárlónegyed hangulatú világ, ami Willow Creek világhoz hasonlóan ragyogó természettel érkezik.
 • Három új, aktív karrier (Orvos (Doctor), Tudós (Scientist) és Detektív (Detective)), ahol követheted a simedet, hogy a munkahelyén dolgozz.
 • Vásárolj, menedzselj a saját kiskereskedelmi üzleteidben.
 • Vásárolj kiskereskedelmi perkeket az üzletedhez és válj 5 csillagos kiskereskedelmi üzletté.
 • A játék szinte minden tárgya eladható a kiskereskedelmi üzletekben, beleértve a kézműves tárgyakat is.
 • Kiskereskedelmi tárgyak: Manökenek, pénztárgépek, kirakatpolcok, fotóstúdió, automata
 • Orvosi tárgyak: Röntgen készülék, műtőhely, kémiai analizátor.
 • Tudós tárgyak: Kémiai laboratórium, klónozógép, SimRay (Egy olyan eszköz, amelyet a simek és tárgyak manipulálására és módosítására lehet használni.), találmányépítő, parabolaantenna, féregjárat generátor.
 • Nyomozói tárgyak: Ujjlenyomatszkenner, kémiai analizátor, börtöncellák
 • Látogass el a Sixam bolygóra, egy rejtett idegen világba, amely csak rakétahajóval vagy az új tudós karrier segítségével érthető el.
 • Űrlény elrablások
 • A férfi simek hazatérhetnek az űrlények által elrabolt helyről, és teherbe eshetnek egy űrlény babával.
 • Szülj az új kórházban és kapj születési anyakönyvi kivonatot az új babádnak.
 • Új betegrendszer
 • Új pékáruk széles választéka, amelyeket otthon díszíthetsz és fogyaszthatsz el vagy az új kiskereskedelmi helyszíneken árulhatsz.
 • Új világ: Magnolia Promenade
 • Új okkult sim: Űrlények (Aliens)
 • Új jártasság: Sütés (Baking)
 • Új karrierek: Orvos, tudós, nyomozó
 • Új telektípusok: Kiskereskedelem (Retail), Kórház – rejtett (Hospital – hidden), Rendőrőrs – rejtett (Police Station – hidden), Tudományos laboratórium – rejtett (Science Lab – hidden)
 • Új gyűjtemények: Geodák, kertészet kiegészítése, kristályok kiegészítése, fémek kiegészítése, elemek kiegészítése

Tesztek

Ahogy azt a címből is sejteni lehet a mostani csomagban a munkás simek élhetik ki vágyaikat, de ez sem számít nagy újdonságnak a franchise történetében. Számos elem köszön vissza a The Sims 2: Open for Business és a The Sims 3: Ambitions megoldásaiból…

Tovább olvasom

Sg

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Válj orvossá, detektívvé, tudóssá vagy indítsd be saját üzleted! Simed mostantól úgy dolgozhat, ahogy csak szeretnéd!

Simszerkesztés elemei

Tizenhat frizura, nyolc felső, nyolc nadrág, hat öltözék, tizennégy kiegészítő, huszonhét smink, hét tetoválás és hat pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Kilenc frizura, kilenc felső, öt nadrág, öt öltözék, hét kiegészítő, huszonhét smink, hét tetoválás és hat pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Két frizura, egy sapka, négy felső, négy nadrág, hat öltözék, nyolc kiegészítő és hét pár cipő érkezik a gyermekek számára. Egy öltözék érkezik a tipegők számára.

Frizurák és sapkák

Sminkek és tetoválások

Ruhák

Cipők és kiegészítők

Vásárlás és Építés mód tárgyai