Sims 4 Get Famous Kiegészítő

Megjelenés: 2018. november 16.

Érd el a csillagokat és válj magad is azzá a The Sims 4 Get Famous kiegészítővel. Építs hírnevet színészi hivatásod gyakorlásával, válj A-listás sztárrá, és terelgesd simed a népszerűség rögös útján. A stúdiótelkektől kezdve a VIP partikon át te döntheted el, hogyan váljon simed világszerte ismertté. Szabd testre és villantsd meg allűrjeidet, és ess túlzásba luxuslakosztályod dekorálása közben olyan kiegészítőkkel, mint például színarany WC-csésze. Állj készen a reflektorfényben ragyogásra és éld a celebek életét!

Építsd a hírneved – Simed most átélheti a hírnévről és gazdagságról szőtt legvadabb álmait. Válj ismertté aktuális karrieredben, vagy katapultálj a hírnév felé egy új elfoglaltsággal. Sütkérezz a rivaldafényben feltörekvő színészként, vagy közvetítsd élőben minden pillanatodat, mint véleményvezér. Ne feledd, minél népszerűbbé válik simed, annál több figyelmet, képességet és levakarhatatlan rajongót tudhat magáénak. A hírnév és gazdagság útja kiszámíthatatlan, de akár elszórod a pénzed, akár elveszíted, sosem nézel vissza, ha már a VIP celebek életét éled.

Játszd a szereped – Légy a saját múzsád és irányítsd simed ragyogó színészi karrierje felé. Érd el nagy áttörésed egy kereskedelmi reklámban, vagy vállalj szerepet egy tévésorozatban. Ha simed elszántan tanulja a szövegeit és viseli a különleges kosztümöket, a kemény munka főszerephez segítheti a következő nagy blockbusterben.

Járd be a várost – Ismerd meg a ragyogó Del Sol Valley városát, az új világot, ahol simed hírnévre lelhet. Költözz be egy kezdőotthonba a Mirage Parkban, vagy dolgozz keményen, hogy utat törj magadnak a The Pinnacles hegyvidéki otthonai közé. Szerezz egy névre szóló gyémántot a Starlight Boulevardon, és a városban mindenki rólad fog beszélni.

Élj dúsgazdag életet – Kelts feltűnést a városban sikkes utcai viseleteddel vagy alkalomhoz illő csodás kollekcióddal. Ahogyan simed státusza rakétaként tör az ég felé, celeb pontokat szerzel. Díszítsd pompás kúriád aranyozott bútorokkal, és vidd haza egy egyedi gyűjtemény darabjait, hogy így tisztelegj… saját magad előtt.

 

Bemutató videó

 

Tesztek

 

Cikkek a játékról

Hírnév, csillogás, kamerák – ezekkel a szavakkal bátran jellemezhetjük a Get Famous kiegészítőt. De vajon mi van a felszín alatt? ...
Bővebben

 

Képek a játékból