Sims 4 Fitness cuccok

Megjelent: 2017. június 20.

Válts magasabb fokozatra, és pörgesd fel simed életét a Sims 4 Fitness cuccok csomaggal! Vállalkozz olyan kihívásokra, mint az új mozgó mászófal, ami nagyszerű szórakozás, és kalóriaégető is egyben! A strandszezonra készülve már edzés közben is divatos ruhákban feszíthetsz, házadat pedig természet ihlette bútorokkal és dekorációkkal csinosíthatod!

Mászd meg a falat – Fejleszd simjeid fitnesz jártasságát és állóképességét a vadonatúj mászófal segítségével! Teljesíts különböző mászó kihívásokat, versenyezz a minél magasabb pontszámokért, és sajátíts el olyan sziklamászó fogásokat, amik bármelyik simet ámulatba ejtik majd!

Eddz stílusosan – Öltöztesd simjeid sportos ruházatba, hogy ezzel is inspiráld őket céljaik elérésére! Válassz az élénk színű alsók és felsők közül, nyomj be egy fülhallgatót, és irány az edzőterem, vagy simán csak mutasd meg a város utcáin, miben szoktad égetni a zsírt!

Formáld át környezeted – Mostantól bent is érezheted magad odakint, hála a természet ihlette bútoroknak és dekorációknak, amik ránézésre mintha folyton mozgásban lennének. Építs tágas fitnesz stúdiót, hogy edzős videókat nézhess, vagy alakíts ki egy modern fürdőszobát, ahol az edzések után ejtőzhetsz egyet a kádba merülve!

Bemutató videó

Tartalom

  • Új sziklamászó gép, amelyet a simek használhatnak a fitnesz jártasság fejlesztésére.
  • Többféle beállítás és nehézségi szint a sziklamászó gépen.
  • Extrém tűz beállítás a sziklamászó gépen: tüzet lő ki a simjeidre, amit ki kell kerülniük, miközben másznak.
  • A simek meghalhatnak az extrém tűzbeállítás miatt, de nem új halálnem érkezett a játékhoz.
  • Új otthoni edzéscsatornák a TV-n: plumboomba táncvideó és erőformáló videó.
  • Új fülhallgató, amit a simek útközben is viselhetnek és ezzel zenét hallgathatnak, miközben úton vannak és más tevekénységeket végeznek el.
  • Új játékmenet tárgyak: Sziklamászó gép, fülhallgató

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Pattanj fel, öltözz stílusosan, és mászd meg a falat!

Simszerkesztés elemei

Négy frizura, öt felső, két nadrág, egy kiegészítő és egy pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Egy frizura, három felső, két nadrág és egy pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára.

Frizurák

Ruhák

Cipő

Vásárlás és Építés mód tárgyai