Sims 4 Fitness Cuccok

Megjelenés: 2017. június 20.

Válts magasabb fokozatra, és pörgesd fel simed életét a The Sims™ 4 Fitness Stuff csomaggal! Vállalkozz olyan kihívásokra, mint az új mozgó mászófal, ami nagyszerű szórakozás, és kalóriaégető is egyben! A strandszezonra készülve már edzés közben is divatos ruhákban feszíthetsz, házadat pedig természet ihlette bútorokkal és dekorációkkal csinosíthatod!

Mászd meg a falat! Fejleszd simjeid fitnesz jártasságát és állóképességét a vadonatúj mászófal segítségével! Teljesíts különböző mászó kihívásokat, versenyezz a minél magasabb pontszámokért, és sajátíts el olyan sziklamászó fogásokat, amik bármelyik simet ámulatba ejtik majd!

Eddz stílusosan! Öltöztesd simjeid sportos ruházatba, hogy ezzel is inspiráld őket céljaik elérésére! Válassz az élénk színű alsók és felsők közül, nyomj be egy fülhallgatót, és irány az edzőterem, vagy simán csak mutasd meg a város utcáin, miben szoktad égetni a zsírt!

Formáld át környezeted! Mostantól bent is érezheted magad odakint, hála a természet ihlette bútoroknak és dekorációknak, amik ránézésre mintha folyton mozgásban lennének. Építs tágas fitnesz stúdiót, hogy edzős videókat nézhess, vagy alakíts ki egy modern fürdőszobát, ahol az edzések után ejtőzhetsz egyet a kádba merülve!

 

Tesztek

 

Bemutató videó

 

Képek a játékból