Sims 4 Dream Home Decorator játékcsomag

Megjelent: 2021. június 1.

A Sims 4 Dream Home Decorator játékcsomagban (Game Pack) váltsd valóra ügyfeleid fantáziáit! Minden otthon tele van kiaknázatlan lehetőségekkel, és csak te tudod a szürkeségből meséssé varázsolni őket. Ha szeretnéd építeni a szakmai hírneved, ismerd meg minden sim ízlését, mielőtt elkezdenéd a tervezést, majd minden egyes ügyfél számára tökéletes felújítást add át. Ha már sikerült varázsolnod, készülj fel arra, hogy a nagy leleplezéskor meglátod az ügyfeled elképedt arcát!

Ismerd meg az ügyfeleidet – Minden egyes munka személyre szabott koncepciót igényel. Nemcsak az ügyfél igényeiről van szó, hanem a preferenciáikról és a költségvetésről is. Milyen színeket szeretnek? Inspirálja őket a zene? Mik a hobbijaik? Mindezek figyelembevételével kell testre szabnod a terveidet, ha ragyogó ajánlást szeretnél.

Felújítás, átalakítás, átépítés – Akár egyetlen helyiség felújításáról, akár egy egész telek átépítéséről, akár egy kereskedelmi helyiség átalakításáról van szó, a célod az, hogy ügyfeleidet boldoggá tedd. Minden részletért te felelsz. Az olyan rugalmas berendezési tárgyak, mint a többrészes kanapék, a moduláris polcok és a beépített tűzhelyek és sütők minden eddiginél átgondoltabb választási lehetőségeket kínálnak.

A nagy leleplezés – Amikor befejezted a projektet, mutasd meg! Remélhetőleg a munkád boldog sírást vált ki a simekből a csalódás könnyei helyett. Mutasd be az eredményt, hogy lásd, hogyan reagálnak az ügyfeleid az otthonuk személyre szabott átalakítására, kiegészítve az Előtte és Utána összehasonlításokkal. Alakítsd át az életeket a terek átalakításával!

Bemutató videók

Tartalom

 • Új aktív karrier: Belsőépítész (Interior Decorator). A simek megbízásokat vállalnak és más telkekre utaznak, hogy megbeszélést tartsanak az ügyfelekkel és renoválják otthonuk egyes részeit.
 • Az ügyfelek ízlése befolyásolja a felújításodra adott reakciójukat és meghatározza, hogy mennyire jól teljesítesz a megbízásaidon.
 • Ezzel a játékcsomaggal bővül a Dekoráció (Decor) kategóriájú ízlés a tinédzserek, felnőttek, fiatal felnőttek és idősek számára.
 • Az ízlés minden csomagban integrálva van. Több lehetőséged lesz az ízlés terén attól függően, hogy melyik csomagokat telepítetted.
 • A megbízásoknak négy típusa van: Szobafelújítások, szobabővítések, szintfelújítások és szint hozzáadása.
 • Minden megbízásnak más-más korlátozásai és követelményei vannak. Egyes felújításoknál például engedélyezik, hogy lebonthatod és felhúzhatod a falakat, másoknál viszont nem.
 • Bármilyen világban szerezhetsz megbízásokat, illetve a csomagspecifikus helyszínek kompatibilisek, mint például az állatorvosi rendelők.
 • Összesen 52 különböző megbízás létezik.
 • Az összes építési és vásárlási objektum új csomagba integrálódik és hatással lesz az ügyfeleidre és a megbízásaidra.
 • A belsőépítészeknek van egy hírnév- és egy teljesítménycsíkja is. A hírnevüket egész pályafutásuk során magukkal viszik. Ha jól teljesítesz a megbízásokon és népszerűsíted magad a közösségi médiában (pl.: feltöltöd a felújítási fotóidat a simstagramra), az növeli a hírnevedet. Ha rosszul teljesítesz a megbízásokon vagy nem megfelelően viselkedsz az ügyfelekkel, az csökkenti a hírnevedet és kirúghatnak a megbízásról.
 • A hírnév hatással van arra, hogy milyen ügyfeleket és munkákat kaphatsz. Ha jó híred van, de elszúrtál egy munkát, az ügyfél talán hajlandó lesz adni neked egy második esélyt a jövőben.
 • A jó hírnévvel rendelkező belsőépítészek jobb megbízásokat kapnak, márkák is felvehetik velük a kapcsolatot, és szerepelhetnek a Dream Home Decorator csatornán.
 • Ha a Get Famous kiegészítő is telepítve van, a belsőépítészek híressé válhatnak. Nagy hírnévvel rendelkező sztárok ügyfeleit is megszerezhetik.
 • Ha a Cats & Dogs kiegészítő is telepítve van, a háziállatok a játszósátorban fognak aludni és lógni.
 • A belsőépítészeknek előtte és utána fotókat kell készíteniük a felújításaikról. Amikor a felújítást felfedik az ügyfél előtt, egy filmszerű előtte-utána montázst játszanak le.
 • Új játékmenet tárgyak: Pultos tűzhely, pultos sütő, beépített sütő, többrészes kanapé, moduláris falra és padlóra szerelhető polcok levehető ruhákkal, falra szerelhető TV-állvány, új emeletes ágyak, játszósátor a tipegők és gyerekek számára.

Tesztek

Az építőmód még a vártnál is jobban beszippantott, így nagyjából másfél óra játék után kezdtem el egyáltalán állást keresni simemnek…

Tovább olvasom

TimMac

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Ragadd meg a színpalettát, és alakítsd át az ügyfeleid lakását!

Simszerkesztés elemei

Négy frizura, egy feloldható és hét felső, egy feloldható és nyolc nadrág, egy feloldható és hét öltözék, négy kiegészítő és három pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Két frizura, egy feloldható és öt felső, egy feloldható és két nadrág, két feloldható öltözék és egy pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Három frizura, két felső és egy öltözék érkezik a gyermekek számára. Egy felső és egy öltözék érkezik a tipegők számára.

Frizurák

Ruhák

Cipők és kiegészítők

Vásárlás mód tárgyai