Sims 4 Discover University kiegészítő

Megjelent: 2019. december 17.

Vágj bele a fejtágításba, és mutasd meg iskolai elhivatottságod a Sims 4 Discover University kiegészítőben! Írasd be simjeid az iskolába, tapasztald meg a kollégiumi életet és élvezd az iskolán kívüli tevékenységeket. Vegyél órákat, amelyek felkészítik a simeket a mérnöki, oktatási vagy jogi karrierre! Fedezd fel a robotikát és a ping-pongot, vagy kövess el néhány csínyt a rivális iskola ellen. Tanulj keményen, aludj kollégiumban, és pacsizz le az iskolai kabalával – csak ügyelj arra, hogy ne romoljanak le a jegyeid.

Telepedj le az iskolába – Üdvözlünk Britechesterben! Nyiss egy új fejezetet a simjeid életében azzal, hogy belépnek a történelmi Britechester Egyetembe vagy a modern Foxbury Intézetbe. Élj kollégiumi szobában vagy a kampuszon kívül, fedezd fel Britechestert kerékpárral, tölts időt a hallgatói közösségekben, és csatlakozz egy tanulócsoporthoz a könyvtárban! Szórakozz az iskolai rendezvényeken, és öltözz egyetemed színeibe, hogy megmutasd, milyen büszke vagy rá, hogy oda járhatsz!

Légy ízléses – A simek ezentúl egyetemre iratkozhatnak be, ahol különféle órákat vehetnek a biológia, számítástechnika, művészettörténet, vagy akár a gonoszság témakörében. Vegyél részt előadásokban, vagy dolgozz az esszéiden és a prezentációidon – minél többet tanulnak a simjeid, annál jobban teljesítenek majd később az oktatás, jog és mérnöki karrierekben. Az órákra járás, vagy épp az azokról való ellógás is mind befolyásolják simed jegyeit, így okosan oszd be az időd!

Találkozz, vegyülj és fedezz fel – Rajtad múlik, hogy merre induljon a simjeid egyetemi élete. Egész éjjel tanulhatnak, hogy teljesítsék a házi feladatot vagy lazíthatnak, és sokáig alhatnak. Az olyan elfoglaltságokkal, mint például a sörpong, a focilabdákkal való zsonglőrködés, vagy a szobatársakkal való lógás, még sosem volt ilyen üdítő a szünet! A simek ezeken felül csatlakozhatnak olyan iskolai körökhöz, mint a robotika, a vitakör, a művészet vagy akár beléphetnek egy titkos társaságba is. Az iskolai év előrehaladtával a simek a legjobbat hozhatják ki magukból, és megtanulhatják, mire is szánta őket a sors.

Légy a kampusz stílus császára – Tedd otthonossá simjeid szobáját a kollégiumi dekorációval, amely tükrözi a személyiségét! Díszítsd a falad poszterekkel és szerezz be egy minihűtőt! Ezután fejleszd a személyes stílusukat, ahogyan csak szeretnéd: legyen szó akár óráról lógós, lógós gatyáról, vagy pedáns mintadiák-gúnyáról, többféleképp is lenyűgözheted évfolyamtársaidat, vagy kimutathatod az iskola iránti elhivatottságodat!

Bemutató videók

Tartalom

 • Új városi, angol világ érkezik.
 • Két új egyetemre járhatsz: Foxbury és UBrite
 • Egyetemek közötti rivalizálás és sporttevékenységek
 • Egyetemi szervezetek és események
 • Van lehetőség egyetemre járni, és kampuszon vagy saját otthonodban is lakhatsz.
 • Szobatársak
 • Robotika pult
 • Vitapódium
 • A simek meghalhatnak attól, hogy a robotpult áramütést okoz, de ez nem új halálnem.
 • Új világ: Britechester
 • Új iskolai tevékenységek: E-sportok és foci
 • Új okkult sim: Szervók
 • Új jártasságok: Kutatás és vita (Research & Debate), Robotika (Robotics)
 • Új karrierek: Oktatás (Education), Jog (Law), Mérnök (Engineer)
 • Új közösségi esemény: Hordós parti (Keg Party)
 • Új életcél: Akadémikus (Academic)
 • Új telektípusok: UBrite-i diákszállás (UBrite Student Housing), Foxbury-i diákszállás (Foxbury Student Housing), UBrite-i találkozóhelyek (UBrite Commons), Foxbury-i találkozóhelyek (Foxbury Commons)
 • Új telektulajdonságok: Tanulóhely (Study Spot), Diák látogatóhely (Student Hangout)

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Tanulj tovább az egyetemvárosban, és légy a kampusz stíluscsászára!

Simszerkesztés elemei

Hét frizura, négy sapka, tizennyolc felső, tizenhét nadrág, tizenhárom öltözék, tizenhárom kiegészítő (ebből nyolc piercing), két arcfesték, tizennégy tetoválás és öt pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Négy frizura, négy sapka, tizenhét felső, tíz nadrág, három öltözék, tizenhárom kiegészítő (ebből nyolc piercing), két arcfesték, tizennégy tetoválás és négy pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Négy frizura, három sapka, hét felső, négy nadrág, tizenöt öltözék, egy kiegészítő és három pár cipő érkezik a gyermekek számára. Egy felső, tizenegy öltözék, egy kiegészítő és három pár cipő érkezik a tipegők számára.

Frizurák és sapkák

Arcfestések, tetoválások és piercingek

Ruhák

Cipők és kiegészítők

Vásárlás és Építés mód tárgyai