Sims 4 Dine Out Játékcsomag

Megjelent: 2016. június 7.

Légy a saját éttermed büszke tulajdonosa, vagy egyszerűen csak mozdulj ki otthonról vacsorára simjeiddel a The Sims™ 4 Dine Out segítségével! Hozd létre és irányítsd a legkülönfélébb éttermeket, vegyél fel alkalmazottakat, és az étlap körültekintő összeállításával gondoskodj a bővüléshez szükséges profitról! Akaszd szögre a kötényed, és mozdulj ki otthonról, hogy kipróbálhasd a vadonatúj kísérleti konyhák ízeit, és kellemesen tölthesd az időt barátaiddal és családoddal.

Építs egyedi éttermeket! Klasszikus étterem, vagy egy olasz bisztró? Bármiről is álmodj, megvalósíthatod akár az alapoktól indulva, akár egy előre elkészített étterem átalakításával. Szabd személyre vendéglőd kényelmes boxokkal, vagy akár kültéri asztalokkal, használd ki az új tárgyak és dekorációk nyújtotta lehetőségeket!

Vezesd saját éttermed! Alkalmazd a legjobbakat, és mondj búcsút mindenki másnak! Válaszd ki a dolgozók egyenruháját, válogasd össze a menü fogásait, árazd be az étlapot, és vesd be magad a vendégeid közé, hogy fokozd az elégedettségüket! Célozd meg az ötcsillagos értékelést, vagy építs ki étteremláncot a maximális profitért!

Menj étterembe! Vidd el simjeid egy finom fogás erejéig az egyik új vendéglőbe, ülj össze haverokkal, tölts egy kis időt a családdal, vagy szervezz romantikus randevút anélkül, hogy a végén neked kéne mosogatni!

Kísérletezz új ízekkel! A kalandvágyó simek beáshatják magukat a kísérleti konyha rejtelmeibe, hogy megalkossanak olyan különleges fogásokat, amik – remélhetőleg – olyan finomak, mint amilyennek kinéznek. Az igazi ínyencek lőhetnek egy szelfit a fogásokról, hogy megörökítsék eme ehető remekműveket. Ráadásul, ha elég időt töltesz az éttermekben, simed előbb-utóbb azt is megtanulhatja, hogyan készítse el ezeket az étkeket otthon, a saját konyhájában.

 

Tesztek

 

Bemutató videó

 

Képek a játékból