Sims 4 Cottage Living kiegészítő

Megjelent: 2021. július 22.

Élvezd a Sims 4 Cottage Living kiegészítő vidéki báját az állatbarátokkal, a kerttől az asztalig tartó ételekkel és a szoros közösséggel. Otthon főzz a családdal a legfrissebb alapanyagokból. Fedezd fel az erdőt, hogy összebarátkozhass az erdei teremtményekkel vagy keress élelmet, vagy menj a városba, hogy találkozz a helyiekkel. Akár egy tehenet is ölelgethetnek a simek, vagy csirkékkel barátkozhatnak (vagy ellenségeskedhetnek), de a legnagyobb zöldségeket is termeszthetik. A vidék bővelkedik új élményekben és a körülöttük lévő világgal való kapcsolatteremtés módjaiban.

Gnómos exkluzívok – Mindannyian a törpékről beszélünk. Olyannyira, hogy sikerült becsempészni őket a játékba a korai vásárlóknak. Élvezd a huncutságot szeptember 2-ig! Tekerd körbe a várost a Tájképi ingázó kerékpárral (Scenic Commuting Bicycle), tegyél egy nyilatkozatot az “Előre” A kalandvágyó gnóm (“Onward” The Adventurous Gnome) szoborral és örvendeztesd meg a telkedet a Szederfa Ragyogó Fájával (Bramblewood’s DeLIGHTful Tree). (Ne aggódj a törzsben lévő aprócska ajtó miatt! Semmi gond, ígérjük!)

Nevelj állatokat, vagy barátkozz velük – A házi tehén friss (ízesített!) tejet biztosít mindenki számára, míg a csirkék tojást tojnak a ketrecükben. Gyűjts lámagyapjút a kézművességhez, de óvakodj a pimasz rókáktól – a bosszantó jószágok imádják a tojásokat. Az erdőben tartsd szemmel a vadon élő állatokat, például a nyulakat és a madarakat, hogy elnyerd a bizalmukat és alkalmanként ajándékokat kapj tőlük – vagy segítséget a kertben.

Élj a földből – Tedd szórakoztatóvá a főzést és a kertészkedést az egész család számára. Az új receptek és a telekkihívások minden egyes ételhez friss alapanyagokat igényelnek. Akár a simek saját maguk termesztik azokat, akár a falusi piacra járnak, akár a vadonban gyűjtögetnek, a friss a legjobb! Készen állsz a kihívásra? Próbálj meg túlméretezett terményeket termeszteni, hogy részt vehess a finchwicki vásáron megrendezett versenyen.

Öleld magadhoz a falusi életet – Henford-on-Bagley egy hangulatos falu, ahol mindenki ismer mindenkit. Csomagolj be egy piknikkosarat és egy keresztszemes karikát. Menj el az A gnóm karjai kocsmába (The Gnome’s Arms pub), hogy egy hosszú nap után a helyiekkel lazíts. Szerezz egyedi ajándékokat és ismerd meg a város történetét a szomszédoktól vagy vegyél részt a finchwicki vásáron, hogy megmutasd a legértékesebb tehenet vagy csirkét.

Bemutató videók

Tartalom

 • Falusi, angol vidéki stílusú lakóvilág érkezik.
 • Az új telekkihívások a telektulajdonságokkal együtt használhatók, pl. Egyszerű élet (Simple Living), amely megköveteli, hogy a simjeidnek kéznél legyenek a hozzávalók egy étel elkészítéséhez.
 • Új haszonállatok: tehenek, lámák és csirkék. Az állatok gondozást és társalgást igényelnek, és tejet, gyapjút és tojást termelnek.
 • Új vadállatok: nyuszik, madarak, rókák. A vadállatokkal lehet barátkozni. A madarak és nyuszik segítenek a kertben. A rókák megtámadják és megölik a csirkéket és a nyuszikat, ellopják a tojásokat, és lopnak a kertből. A velük való barátkozás lehetővé teszi, hogy megkérd őket, hogy hagyják abba a kellemetlenkedést.
 • Mind a haszonállatok, mind a vadon élő állatok (kivéve a vadmadarak) különféle aranyos ruhákba öltöztethetők, amelyeket megvásárolhatunk vagy különböző típusú lámagyapjúból el is készíthetünk.
 • Új állati finomságokat is vásárolhatsz, vagy elkészíthetsz otthon a megfelelő hozzávalókkal. Számos finomság megváltoztatja az állatok megjelenését, és arra ösztönzi őket, hogy értékesebb típusú termékeket termeljenek, például szivárványgyapjút vagy aranytojást.
 • Új angol ihletésű konyha.
 • Egy új fesztivál, a Finchwick Fair. A vásár minden szombaton kerül megrendezésre, és öt különböző témát jár körbe. A simek csirkéket, teheneket, lámákat, pitéket, tojásokat, gyapjút, tejet, (túlméretezett) terményeket nevezhetnek be a heti versenyekre szalagokért és díjakért.
 • Az új falusi NJK-k különleges szerepet játszanak a faluban, sokukhoz gazdag háttértörténet és történet kapcsolódik.
 • Egy falusi küldetésrendszer lehetővé teszi, hogy a simed megismerje a falu lakóit azáltal, hogy segít nekik különböző feladatokban és házimunkákban. Ezeknek a megbízásoknak az elvégzése kapcsolatokat épít, simedet simoleonokkal és új tárgyakkal jutalmazza, és bepillantást enged a falu lakóinak életébe.
 • A befőzés egy új tevékenység, amely a Főzés jártassághoz kapcsolódik.
 • A simek sokféle keresztszemes mintát tudnak hímezni, ami egy új 5 szintes jártasság.
 • Az ezzel a kiegészítővel együtt érkező, előre készített simek már rendelkeznek a falu többi simjével kapcsolatos érzésekkel és történetekkel. Henford-on-Bagley-ben több dráma van, mint hinnéd.
 • A simek ételeket pakolhatnak a piknikkosarakba, és bárhová magukkal vihetik azokat, hogy a szabadban piknikezzenek.
 • Az új túlméretezett termények különleges gondozást és műtrágyát igényelnek, hogy elérjék legnagyobb méretüket.
 • Az elégedetlen csirkék és nyuszik megtámadhatják és megölhetik a simeket, tehát vannak új halálnemek is.
 • Új életcél: Vidéki gondnok (Country Caretaker)
 • Új jártasság: Keresztszemes hímzés
 • Új halálnemek: Nyuszi általi támadás, csirke általi támadás
 • Új gyűjtemény: Finchwick Fair-i szalagok
 • Új tárgyak: Istállók, csirkeházak, túlméretezett kerti telkek, keresztszemes kosár, piknikkosár, vadnyúl otthon, vadmadár otthon

Tesztek

Véleményem szerint a Cottage Living kimondottan tartalmasra sikeredett, az új világ minden szegletében vár ránk valami felfedeznivaló….
Tovább olvasom

Thea

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Szippantsd be a falusi életet, és gondozd a haszonállatokat és a terményeket!

Simszerkesztés elemei

Tizenkét frizura, négy sapka, tizenhárom felső, nyolc nadrág, tizenöt öltözék, kilenc kiegészítő és hét pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Három frizura, három sapka, két szakáll, tizenegy felső, két nadrág, hat öltözék és három pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Hét frizura, hat felső, négy öltözék és egy pár cipő érkezik a gyermekek számára. Kilenc frizura, három felső, két nadrág, öt öltözék és egy pár cipő érkezik a tipegők számára.

Frizurák, sapkák és szakállak

Ruhák

Cipők és kiegészítők

Vásárlás és Építés mód tárgyai