Sims 4 Cool Kitchen cuccok

Megjelent: 2015. augusztus 11.

Alakítsd át simjeid konyháját a Sims 4 Cool Kitchen cuccok segítségével, és csempéssz bele modern beütést a fényes, rozsdamentes acél eszközökkel és bútorokkal! Fedezz fel meglepő ízeket a vadonatúj fagylaltkészítővel! Mindezen felül simjeid most még jobban nézhetnek ki, mikor leülnek az asztalhoz, elfogyasztani a végeredményt!

Fagyos nyalánkságok a fagylaltgéppel – Mindenkit kiráz majd a hideg, ha megkóstolják az új gép készítette hűs édességeket! Ragadd meg a tölcsért, és szolgálj fel jégkrémet, fagylaltot vagy csavart fagylaltot, majd adj hozzá banándarabokat, tejszínhabot, cukordíszt és csokiöntetet! Nyami!

Adj konyhádnak friss kinézetet – Építs igazi ínyenc konyhát rozsdamentes acél eszközökkel, tejüveg szekrényajtókkal és további újdonságokkal! Ezt a konyhát bármelyik mesterszakács megirigyelhetné, még akkor is, ha simed csak a mikróval melegített étrendnek hódol.

Ennivaló új ruhák – Simjeid számára igazán divatos ruhákat szolgálunk fel! Frissítsd kinézetüket új ruhaneműk széles választékával!

Bemutató videó

Tartalom

  • A simek fagylaltot készíthetnek és ehetnek az új fagylaltkészítővel.
  • A fagylaltkészítő a Főzés (Cooking) jártassághoz van kötve. A magasabb Főzés jártassággal rendelkező simek többféle fagylaltot tudnak készíteni.
  • A fagylaltot tölcsérben vagy tálkában lehet készíteni. A tölcsér a fagylalttal együtt fogyasztható, így nem marad utána piszkos tányér.
  • A jégkrémhez különféle díszítéseket és feltételeket adhatnak hozzá.
  • A simek gyakran fagyasztják le az agyukat fagylaltevés közben.
  • Egyes fagylaltfajtáknak különböző hatásai vannak a simekre, például vékonyabbá, nagyobbá és átmenetileg növénysimmé változtatják őket.
  • Ha telepítve van a Get to Work kiegészítő, a fagylaltot kiskereskedelmi üzletekben lehet árulni, így létrehozhatod a saját fagylaltozódat.
  • Új játékmenet tárgyak: Fagylaltkészítő gép

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Készíts fagylaltokat és hűsítsd le magad velük!

Simszerkesztés elemei

Hat frizura, hét felső, négy nadrág, egy öltözék és egy kiegészítő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Két frizura, nyolc felső, három nadrág, egy öltözék és egy kiegészítő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára.

Frizurák

Ruhák

Kiegészítő

Vásárlás és Építés mód tárgyai