Sims 4 Cool Kitchen Cuccok

Megjelentés: 2015. augusztus 11.

Alakítsd át simjeid konyháját a The Sims™ 4 Cool Kitchen Stuff segítségével, és csempéssz bele modern beütést a fényes, rozsdamentes acél eszközökkel és bútorokkal! Fedezz fel meglepő ízeket a vadonatúj fagylaltkészítővel! Mindezen felül simjeid most még jobban nézhetnek ki, mikor leülnek az asztalhoz, elfogyasztani a végeredményt!

Fagyos nyalánkságok a fagylaltgéppel. Mindenkit kiráz majd a hideg, ha megkóstolják az új gép készítette hűs édességeket! Ragadd meg a tölcsért, és szolgálj fel jégkrémet, fagylaltot vagy csavart fagylaltot, majd adj hozzá banándarabokat, tejszínhabot, cukordíszt és csokiöntetet! Nyami!

Adj konyhádnak friss kinézetet! Építs igazi ínyenc konyhát rozsdamentes acél eszközökkel, tejüveg szekrényajtókkal és további újdonságokkal! Ezt a konyhát bármelyik mesterszakács megirigyelhetné, még akkor is, ha simed csak a mikróval melegített étrendnek hódol.

Ennivaló új ruhák. Simjeid számára igazán divatos ruhákat szolgálunk fel! Frissítsd kinézetüket új ruhaneműk széles választékával!

 

Tesztek

 

Bemutató videók

 

Képek a játékból