Sims 4 City Living kiegészítő

Megjelent: 2016. november 1.

A simjeid már alig várják, hogy végre maguk mögött hagyhassák a kertvárost? Váltsd valóra álmukat San Myshuno sokszínű városában, ahol izgalmas kerületeket fedezhetsz fel, egy új lakás büszke tulajdonosává válhatsz, szórakoztató fesztiválokon vehetsz részt, és további izgalmak is várnak rád! A Sims 4 City Living kiegészítővel simjeid megtapasztalhatják minden előnyével és hátrányával azt, ha közös falon osztoznak a szomszédjukkal. A kezdő kérótól egészen a panorámás tetőlakásig küzdhetik fel magukat, miközben új, nagyvárosi karrierutakat építenek.

Fedezd fel San Myshuno forgatagát – A sűrűn lakott város számos új szomszédságot kínál simjeid számára. Légy kreatív a Művészeti Negyedben, vagy csillogtasd meg a simed torkában rejlő aranyat a Divat Negyed karaoke bárjában! Látogass el a Fűszerpiachoz, és zsákolj néhányat a helyi menő arcokkal, vagy hívj át pár barátot magadhoz a belvárosban töltött hosszú munkanap után!

Látogass kulturális rendezvényeket – A városban tartott fesztiválok kiváló alkalmat nyújtanak simed személyiségének gazdagítására. Nézz utcai előadókat, nevezz be különféle versenyekre, és találkozz új arcokkal a világ minden szegletéből! Ne hagyd ki a Curry Kihívást a Fűszerfesztiválon, és ne felejts el fellőni pár tűzijátékot egy tüzes randi keretében a Szerelmesek Fesztiválján!

Költözz albérletbe – Ismerkedj össze szomszédaiddal, akik minden eddiginél közelebb laknak hozzád. A rengeteg új szomszéd számos új kapcsolatot jelent, az már csak rajtad múlik, kiből lesz barát, vagy épp ellenség. Ha valakihez elég közel kerülsz, akár baráti, akár érzelmi alapon, dönthetsz úgy, hogy kulcsot adsz nekik saját lakásodhoz. Na de mi van azzal a zajos szomszéddal és a lármás táncpartikkal? Valahogy kénytelen leszel megbirkózni velük – ha nem sikerül harc árán, talán jobban teszed, ha te is csatlakozol a bulihoz.

Lepukkant lakásból a panorámás tetőlakásig – A simed számára leginkább megfelelő lakás megtalálása igazi kihívás lehet. Talán alacsony árkategóriás kéród bája képes elnyomni a csótányokkal, gyakori csőtörésekkel, vagy épp elektromos meghibásodásokkal járó galibákat, de érdemes minél előbb jobb lakást találnod! A határ a csillagos ég – de legalábbis egy felhőkarcoló panorámás penthouse beszélő vécével!

Válassz nagyvárosi karriert – Mindenféle lehetőség kínálkozik a nagyvárosban simed számára, tégy hát róla, hogy éljen is ezekkel! Politikusként drámai beszédeket tarthat, a jó ügyért harcolva, de az is lehet, hogy az étel- vagy műkritikusok kifinomult világa vonzza majd, a közösségi média segítségével pedig akár tömegeket is inspirálhat!

Bemutató videók

Tartalom

 • Új multikulturális, modern témájú belvárosi világ érkezik.
 • Van lehetőség a felhőkarcoló egyik szobájában lakni.
 • Különböző városrészek különböző kulturális érdekeket és társadalmi-gazdasági csoportokat képviselnek.
 • Kulturális fesztiválok az egész világban zajlanak és az ott élő simek különböző kultúráit és érdeklődési köreit ünneplik.
 • Egyedi telektulajdonságokkal rendelkező lakások: némelyik jó és némelyik nem annyira jó.
 • Tetőtéri lakások
 • Új multikulturális ételárusok
 • Van lehetőség új multikulturális főzési recepteket megtanulni.
 • Új fűszerek érkeztek a főzési receptekhez.
 • Felhőkarcolón belüli szomszédok és főbérlők
 • Kosárlabdapályák, buborékfújók (vízipipák), tűzijátékok, karaoke gépek, digitális zongora, játékkonzolok, utcai árusok előtti padok és utcai művészeti galériák
 • Új világ: San Myshuno
 • Új jártasság: Éneklés (Singing)
 • Új karrierek: Politikus (Politician), Kritikus (Critic), Közösségi média (Social Media)
 • Új jellemvonások: Visszafogott (Unflirty), Vegetáriánus (Vegetarian)
 • Új életcél: Városi bennszülött (City Native)
 • Új telektípusok: Karaoke bár (Karaoke Bar), Művészeti központ (Arts Centre), Városi park – speciális (City Park – special)
 • Új telektulajdonságok: Séfkonyha (Chef’s Kitchen), Földrengési zóna (Quake Zone), Jó környékbeli iskolák (Good Schools), Barátságtalan környezet (Mean Vibe), Otthoni műterem (Home Studio), Napos fekvésű (Sunny Aspect), Elátkozott (Cursed), Gusztustalan (Grody), Gonosz koboldok lakta (Gremlins), Penny Pixies, Bulihely (Party Place), Piszkos (Filthy), Kísérteties (Haunted), Romantikus aura (Romantic Aura), Nagyszerű termőföld (Great Soil), Gyermekeknek való játszóhely (Child’s Play), Ley-vonalon (On Ley Line), Gnómok által lakta (Gnomes)
 • Új halálnem: Gömbhal okozta mérgezés (Pufferfish Poisoning)
 • Új gyűjtemények: Városi poszterek, hógömbök, halak kiegészítése

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Költözz a nagyvárosba és ismerkedj meg különböző kultúrákkal!

Simszerkesztés elemei

Hat frizura, hét sapka, tizenhét felső, nyolc nadrág, huszonhat öltözék, három kiegészítő, három tetoválás és hat pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Négy frizura, négy sapka, egy szakáll, tizenegy felső, hat nadrág, tizenkettő öltözék, egy kiegészítő, három tetoválás és három pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Két sapka, három felső, két nadrág, négy öltözék és egy kiegészítő érkezik a gyermekek számára.

Frizurák, sapkák és szakáll

Tetoválások

Ruhák

Cipők és kiegészítők

Vásárlás és Építés mód tárgyai