Sims 4 CC Gyűjtemény

A negyedik Sims karácsony

Két hete karácsonyi dekorációhoz keresgéltünk letöltéseket a The Sims 2-be és 3-ba, hogy a játékban is hangulatosabb legyen az ünnep, valamint hátha segítünk ezzel a pályázatunkra készülő munkáitok megvalósulásában. Ezen felbuzdulva Matt nekiállt kutatni, hátha talál valamit a Sims 4-be is. Mi csak legyintettünk, ugyan, miért lenne?! Láss csodát, elég sok cuccot szedett össze, szép kis csokor lett belőle!

Ilyen formában elég rendhagyó a poszt, ugyanis elsősorban nem forgatáshoz, hanem játékhoz készült. Jó szemezgetést!

The Sims 4
A karácsony legfontosabb kelléke a karácsonyfa, egy halom dísz és persze a kandallóra akasztható zokni, melyekbe majd az ajándékok landolnak. Nézzétek csak EZTEZT és EZT a szettet!

Az udvar sem maradhat ki a dekorálásból. Hatalmas díszeket tölthettek le INNEN. Az égősorok kedvelői is körbelámpázhatják a házat, ITT igen változatos a felhozatal.

Ha lúd, legyen kövér! Nem elég, hogy ha csak a dekoráció karácsonyi, akár az egész ház lehet az néhány tapéta segítségével. Nézzetek szét ITT és ITT, de ha nem csak az ünnepek alatt használnátok, akkor ajánlom EZT és EZT.

A családot is érdemes melegebb ruhákba öltöztetni. Fellelhetők mintás pulcsiruha hölgyeknek ITT, de akár az egész családnak ITT és ITT. Aki az ágyba is magával vinné a hangulatot lessen IDE, ha pedig inkább csak a gyerekeket öltöztetnétek ilyesmibe, akkor EZT vagy EZT nézzétek meg. Ugyan a Sims 4-ben még nincs igazi tél, de ha mégis imitálni szeretnétek, szükségetek lesz ERRE a sapka-sál szettre.

Nézzük csak, mire lehet még szükség. Mikulássapka felnőtteknek és gyerekeknek is elérhető, sőt, ITT még zöld színben is… A vicces kedvűek karácsonyfát vagy épp hóembert is adhatnak a simekre INNEN.

Mikulásruhát sajnos nem találtunk, ha valaki mégis, jelezze bátran! Ellenben hölgyekre való piros-fehér rucit bezzeg igen, ITT nézhetitek meg. Na meg persze manóruha is van, ITT ni!

A játék készítői se mentek el szó nélkül az ünnepek mellett, ingyenesen letölthető az Originről egy csomag, mely egy csinos kis fát és pár díszt rejt. Egy rajongó képet is készített, mi minden van a pakkban.