Sims 4 CC Gyűjtemény

Férfi és fiú hajak gyűjtemény

Régóta rágjátok a fülünket Sims 4 férfi hajak gyűjteményért, és most meghallgatásra is került ez a kérés – LightAqua volt olyan kedves, hogy összeállított nektek egy szép hosszú listát ebben a témában. Akinek segítségre van szüksége az egyedi tartalmak telepítéséhez, feltétlen vessen egy pillantás erre a cikkre, egyébként pedig jó szemezgetést kívánunk a gyűjteményhez!

[foogallery id=”11647″]

 

Ha nem találtad meg, amit kerestél, nézz szét itt, itt és itt is!

Gyűjtötte: LightAqua

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.

6 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Lee
Lee
5 évvel ezelőtt

Közönöm ezt a gyűjteményt nagyon klassz!

LightAqua
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Lee

Szívesen! Örülök, hogy tetszik, és én is köszönöm!

Ruby
5 évvel ezelőtt

Nagyon klassz hajakat gyűjtöttél össze! 🙂 Én nem vagyok egy nagy egyedi tartalom használó, de pont a hajakat nagyon szeretem én is, és a férfi hajakból olyan kevés igazán jót találtam eddig. Ha majd vissza teszem a játékba a modjaimat egyszer, tuti innen is fogok szemezgetni párat! Köszönöm a munkádat! 🙂

LightAqua
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Ruby

Szívesen! Örülök, hogy neked is tetszik. Kicsit távol állnak tőlem a férfi hajak, de mikor elkezdtem csinálni, már nem volt olyan nehéz, mint amilyennek gondoltam. Azért otthonosabban mozgok a női egyedik közt, mert férfi simeket nem igazán tudok normálisra csinálni, ezért nem is szeretek velük vacakolni. Szinte mindig női simjeim vannak, azokkal sokkal jobban boldogulok. Amúgy köszi amit írtál.

Ruby
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  LightAqua

Ezt nagyon átérzem! Valahogy a férfi simekkel én is gondban vagyok, mert míg a lányokat simán átöltöztetem, váltogatom játék közben is a hajukat, szegény pasikkal annyira nem tudok mit kezdeni… 😀 Mármint divat kategóriában.

LightAqua
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Ruby

Teljesen sorstárs…