Sims 4 Cats & Dogs kiegészítő

Megjelent: 2017. november 10.

Készíts kutyákat és macskákat, költöztesd be őket a háztartásodba, hogy örökre megváltoztathasd simeid életét – vagy gondozd a szomszédság kutyáit-macskáit állatorvosként a Sims 4 Cats & Dogs kiegészítővel! Az új Create A Pet eszköz lehetővé teszi, hogy teljes mértékben személyre szabd a háziállataidat; mindegyik kedvenc egyedi megjelenéssel, viselkedéssel és most először új, kifejező öltözékekkel! Ezek a csodálatos, egész életen át elkísérő társak meg fogják változtatni a simeid életét – új és különleges értelemben. Kezeld az állati megbetegedéseket állatorvosként, és nyisd meg a saját rendelődet az új, tengerparti világban, amely rengeteg felfedeznivalót rejteget simeid és kedvenceid számára.

Alkoss kutyákat és macskákat – Használd az új Create A Pet eszközt, hogy személyre szabd a simeid tökéletes kutyáit és macskát! Válassz fajták széles palettájából, ruházd fel különböző személyiségjegyekkel és tulajdonságokkal. A bundájuk könnyedén testre szabható az egyedi mintákkal, így megalkothatod akár a valódi állataid játékbeli változatát, akár álmaid kedvenceit, esetleg valami teljesen mást is. Most először kifejező öltözékeket és kiegészítőket is adhatsz a házi állataidra.

Kötődj a kedvenceidhez – Tapasztald meg, milyen nagyszerű társat és remek szórakozást nyerhetnek simeid egy bundás baráttal! A kutyák és macskák szabad akarattal rendelkeznek, és a sajátságos kapcsolatot alakítanak ki a gazdáikkal a hétköznapi interakcióik alapján.  A simeid gondoskodnak a kedvenceikről, tanítják őket és játszanak velük, cserébe a házi állataik különleges, esetenként egyenesen bizarr viselkedést tanúsítanak majd.

Légy állatorvos és nyiss rendelőt – Építs egy állatorvosi rendelőt, vegyél fel alkalmazottakat, és indítsd el a karrieredet a város legígéretesebb állatorvosaként! Mindent te irányítasz: a szolgáltatásoktól kezdve az árakig. Diagnosztizálhatod és gyógyíthatod a házi kedvenceket, megműtheted őket vagy épp kezelheted a bolháikat és egyéb más betegségeiket egyszerű gyógyszerekkel is.

Fedezd fel Brindleton Bay-t – Derítsd fel Brindleton Bay partjait, ami egy egészen új világ simeid és kedvenceik számára, ahol különböző kültéri időtöltésekre is lehetőségük nyílik. Játssz velük apportírozást a kikötő dokkjában, sétálj el a világítótoronyhoz vagy látogass el a parkba, hogy gyakorolhass kedvenceiddel az akadálypályán és találkozhass más állatbarát városlakóval! Légy résen a kóbor állatok miatt, akiket simed haza is vihet magával!

Bemutató videók

Tartalom

 • Új amerikai partvidék témájú világ érkezik.
 • Új állatok csatlakoznak a simek családjaihoz: macskák, kutyák, rókák és mosómedvék
 • A rókák a CAS-ben a kutyafajták közé tartoznak.
 • A mosómedvék a CAS-ben a macskafajtának minősülnek.
 • Új CAS eszközök érkeznek a háziállatokhoz, beleértve a színkerekes szőrszínt, mintás sablonokat, valamint többféle ecsettípust, eszközt és mintákat, amelyekkel közvetlenül a háziállatokra festhetsz.
 • Ruhák és kiegészítők háziállatok számára
 • Macskák és kutyák számára használható az akadálypálya
 • A kutyákat meg lehet tanítani apportírozni és trükköket végrehajtani.
 • A macskák és a kutyák egyaránt megtaníthatók arra, hogy ne kövessenek el bizonyos viselkedési formákat, például ne tépjenek szét/karmoljanak össze a bútorokat vagy ne pisiljenek a házban.
 • Háziállatok félelmei/megszállottságai
 • Háziállatok tenyésztése/ivartalanítása
 • Háziállatok betegségei, amelyek gyógyításához állatorvoshoz kell menni.
 • Állatorvosi rendelő birtoklása/menedzselése
 • Új világ: Brindleton Bay
 • Új jártasságok: Állatorvoslás (Veterinarian), Állatkiképzés (Pet Training)
 • Új jellemvonások: Macskaimádó (Cat Lover), Kutyaimádó (Dog Lover)
 • Új életcél: Az állatok barátja (Friend of the Animals)
 • Új telektípus: Állatorvosi rendelő (Vet Clinic)
 • Új telektulajdonságok: Tenyésztőhely (Breeding Grounds), Macskabarát (Cat Friendly), Kutyabarát (Dog Friendly), Macskalátogató (Cat Hangout), Kutyalátogató (Dog Hangout), Edzőhely (Training Ground)
 • Új gyűjtemény: Madártollak (Bird Feathers)

Tesztek

Amikor egy kiegészítővel új szomszédság is érkezik, az mindig egyet jelent azzal, hogy felfedezhetünk egy teljesen új világot. Ezúttal egy békésebb kisvárost kaptunk, ami már első ránézésre is nagyon hangulatosnak tűnt…

Tovább olvasom

Ruby

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Hozz létre vagy fogadj örökbe és nevelj kutyákat és macskákat! Légy állatorvos és nyiss rendelőt!

Simszerkesztés elemei

Tizenöt frizura, tíz felső, öt nadrág, nyolc öltözék, négy kiegészítő és két pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Tizenegy frizura, egy bajusz, tizenöt felső, öt nadrág, egy öltözék, két kiegészítő és egy pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Két frizura, öt felső, egy nadrág, három öltözék és három pár cipő érkezik a gyermekek számára. Egy felső és két öltözék érkezik a tipegők számára.

Frizurák és bajusz

Ruhák

Cipők és kiegészítők

Kutya – Fülek és farkak

Kutya – Sapkák és nyakörvek

Kutya – Ruhák

Macska – Fülek, farkak és bajuszok

Macska – Sapkák és nyakörvek

Macska – Ruhák

Vásárlás és Építés mód tárgyai