Sims 4 Cats & Dogs Kiegészítő

Megjelenés: 2017. november 10.

Készíts kutyákat és macskákat, költöztesd be őket a háztartásodba, hogy örökre megváltoztathasd simeid életét – vagy gondozd a szomszédság kutyáit-macskáit állatorvosként a The Sims 4 Cats & Dogs kiegészítővel! Az új Create A Pet eszköz lehetővé teszi, hogy teljes mértékben személyre szabd a háziállataidat; mindegyik kedvenc egyedi megjelenéssel, viselkedéssel és most először új, kifejező öltözékekkel! Ezek a csodálatos, egész életen át elkísérő társak meg fogják változtatni a simeid életét – új és különleges értelemben. Kezeld az állati megbetegedéseket állatorvosként, és nyisd meg a saját rendelődet az új, tengerparti világban, amely rengeteg felfedeznivalót rejteget simeid és kedvenceid számára.

Alkoss kutyákat és macskákat! Használd az új Create A Pet eszközt, hogy személyre szabd a simeid tökéletes kutyáit és macskát! Válassz fajták széles palettájából, ruházd fel különböző személyiségjegyekkel és tulajdonságokkal. A bundájuk könnyedén testre szabható az egyedi mintákkal, így megalkothatod akár a valódi állataid játékbeli változatát, akár álmaid kedvenceit, esetleg valami teljesen mást is. Most először kifejező öltözékeket és kiegészítőket is adhatsz a házi állataidra.

Kötődj a kedvenceidhez! Tapasztald meg, milyen nagyszerű társat és remek szórakozást nyerhetnek simeid egy bundás baráttal! A kutyák és macskák szabad akarattal rendelkeznek, és a sajátságos kapcsolatot alakítanak ki a gazdáikkal a hétköznapi interakcióik alapján.  A simeid gondoskodnak a kedvenceikről, tanítják őket és játszanak velük, cserébe a házi állataik különleges, esetenként egyenesen bizarr viselkedést tanúsítanak majd.

Légy állatorvos és nyiss rendelőt! Építs egy állatorvosi rendelőt, vegyél fel alkalmazottakat, és indítsd el a karrieredet a város legígéretesebb állatorvosaként! Mindent te irányítasz: a szolgáltatásoktól kezdve az árakig. Diagnosztizálhatod és gyógyíthatod a házi kedvenceket, megműtheted őket vagy épp kezelheted a bolháikat és egyéb más betegségeiket egyszerű gyógyszerekkel is.

Fedezd fel Brindleton Bay-t! Derítsd fel Brindleton Bay partjait, ami egy egészen új világ simeid és kedvenceik számára, ahol különböző kültéri időtöltésekre is lehetőségük nyílik. Játssz velük apportírozást a kikötő dokkjában, sétálj el a világítótoronyhoz vagy látogass el a parkba, hogy gyakorolhass kedvenceiddel az akadálypályán és találkozhass más állatbarát városlakóval! Légy résen a kóbor állatok miatt, akiket simed haza is vihet magával!

 

Bemutató videók

Tesztek

Cikkek a játékról

Most, hogy kijött a Sims 4 Cats & Dogs kiegészítő, az egész simmer világ felbolydult, mindenki képeket oszt meg az új kedvenceiről, ...
Bővebben

Képek a játékból