Sims 4 Bust the Dust szett

Megjelent: 2021. március 02.

Porold le a porszívót és tégy rendet a Sims 4 Bust the Dust szettel. A por barátságos nyuszikat és szörnyen mocskos ördögöket halmoz fel a simjeink otthonában. Takarítással szabadulj meg a szennyeződésektől vagy rendezd be a rendetlen életet! Hódítsd meg a házimunkát új hangulatjelzőkkel és jutalmakkal minden egyes porszintért. A porszívó segít megküzdeni a kosszal, és jól jöhet a tisztaság iránti vágyak teljesítése kor.

Kerüld a porosodást – Porfelhőként kezdődik, halmokká gyűlik, majd önálló életre kel. Az idő múlásával az otthonok a tisztából porossá válnak, ha a simek nem takarítanak.

Tedd rendbe a dolgaid – Fedezz fel két új életcélt! A Tökéletesen tiszta simek nem hagynak egyetlen piszokfoltot sem, míg a Legendásan piszkos simek élvezettel hagyják, hogy a kosz virágozzon.

Szívass ki – Az Építés módban nagyméretű- és kézi porszívókat is találsz, amelyekkel felveheted a harcot a betolakodó por ellen. Könnyítsd meg és tedd szórakoztatóbbá simjeid házimunkáját. Még a gyerekek is segíthetnek.

Bemutató videó

Tartalom

 • Az otthonok tisztaságának négy különböző szintje létezik: Tiszta (Clean), poros (Dusty), Piszkos (Dirty), mocskos (Filthy)
 • A pornyuszik és mocskos ördögök porból és törmelékből álló kis lények. Poros (Dusty) és mocskos (Filthy) otthonokban bukkannak fel. A pornyuszik nagyrészt hasznosak, a mocskos ördögök pedig inkább veszélyt jelentenek.
 • A Cats & Dogs kiegészítővel érkezett robotporszívók és Discover University kiegészítőből származó takarítórobotok teljesen integrálódnak a porrendszerbe.
 • A legtöbb háziállat félhet a porszívótól, eseténként előfordulhat, hogy lenyűgözi őket a porszívó.
 • A szobalányok porszívóznak helyetted. Ha rendelkezel a Vintage Glamour cuccokkal, a komornyikok alapból nem porszívóznak, de ha a simed megajándékozza őket egy porszívóval, akkor önállóan elkezdenek porszívózni.
 • A gyerekek használhatják a kézi porszívókat, ami növeli a karakterkészségüket, ha telepítve van a Parenthood játékcsomag.
 • A simek kérhetik vagy követelhetik, hogy más simek takarítsanak helyettük. Ha telepítve van a Parenthood játékcsomag, a takarítás kérése vagy követelése a gyermektől Gondozás jártasságot ad.
 • A Takaros (Neat), a Trehány (Slob), a Lusta (Lazy) és a Kényes (Squeamish) jellemvonások további funkciókat kaptak a szettel. A takaros simek gyakrabban fognak porszívózni, amelyet élvezni fognak. A lusta simek nem fognak önállóan porszívózni, nem lesznek boldogok, ha erre kényszerítik őket. Pozitív hangulatjelzőket is kapnak attól, hogy piszkos otthonban vannak. A lusta simek inkább megkérnek majd más simeket, hogy takarítsanak helyettük. Valószínűbb, hogy visszautasítják, ha egy másik sim megkéri őket a takarításra. A kényes simek kényelmetlenül fogják érezni magukat a poros környezetben.
 • A porszívózás nem az egyetlen módja a tiszta otthon fenntartásának. Az összes takarítási interakció hozzájárul az otthon tisztaságához. Azonban a porszívózás a leggyorsabb és leghatékonyabb módja a takarításnak.
 • A simek porszívózhatnak a tipegőikkel, hogy egy kicsit növeljék a higiéniájukat. A tipegők ebből szintén szórakozás szükségletet nyernek.
 • Új játékmeneti tárgyak: Három állóporszívó, két kézi porszívó
 • Új életcélok: Tökéletesen tiszta (Perfectly Pristine) és Legendásan piszkos (Fabulously Filthy)
 • Új jutalom jellemvonások: Halálos idegben (Fast & Fastidious) és Mocsárlakó (Filth Dweller)

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Kapj fel egy porszívót, pusztíts vele vagy nevelj pornyuszikat!

Vásárlás és Építés mód tárgyai