Sims 4 Bowling Night Cuccok

Megjelenés: 2017. március 29.

Építs tekebarlangot, és állítsd simed a pályavonalhoz az esti móka kedvéért a The Sims 4 Bowling Night Cuccok kiegészítővel. Versenyezz barátaiddal és fejleszd teke jártasságodat, hogy feloldd a trükkös gurítások képességét. Alakítsd kedved szerint szórakozóhelyedet teke témájú dekorációkkal, és adj simednek kirobbanóan új megjelenést!

Építs tekepályát – Hozd létre saját búvóhelyed neonfényekkel, teke témájú dekorációkkal díszítve, akár egy bárral kiegészítve, hogy simed felfrissíthesse magát pultjánál. Alakítsd épületed kinézetét retro-modern bútorokkal, amelyek mesésen néznek ki akár a teketeremben, akár otthonodban. Építs tekepályát, és állítsd rajtvonalhoz simed az éjszakai mókáért!

Vidd tekézni simed! – Tedd próbára simed a vadiúj tekepályán! Fejleszd képességed az első kacsázó gurítástól, amíg fel nem oldod a lenyűgöző dobótrükköket! Tompítsd a fényt, és csavard fel a zenét a nem evilági tekeélményért!

Kirobbanóan új divat – Öltöztesd simed retro teke ingekbe és cipőkbe, vagy adj nekik menő új megjelenést rockabilly inspirálta ruhákkal és frizurákkal.

 

TESZT

BEMUTATÓ VIDEÓ

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL