Sims 4 Bowling Night cuccok

Megjelent: 2017. március 29.

Építs tekebarlangot, és állítsd simed a pályavonalhoz az esti móka kedvéért a Sims 4 Bowling Night cuccok kiegészítővel. Versenyezz barátaiddal és fejleszd teke jártasságodat, hogy feloldd a trükkös gurítások képességét. Alakítsd kedved szerint szórakozóhelyedet teke témájú dekorációkkal, és adj simednek kirobbanóan új megjelenést!

Építs tekepályát – Hozd létre saját búvóhelyed neonfényekkel, teke témájú dekorációkkal díszítve, akár egy bárral kiegészítve, hogy simed felfrissíthesse magát pultjánál. Alakítsd épületed kinézetét retro-modern bútorokkal, amelyek mesésen néznek ki akár a teketeremben, akár otthonodban. Építs tekepályát, és állítsd rajtvonalhoz simed az éjszakai mókáért!

Vidd tekézni simed – Tedd próbára simed a vadiúj tekepályán! Fejleszd képességed az első kacsázó gurítástól, amíg fel nem oldod a lenyűgöző dobótrükköket! Tompítsd a fényt, és csavard fel a zenét a nem evilági tekeélményért!

Kirobbanóan új divat – Öltöztesd simed retro teke ingekbe és cipőkbe, vagy adj nekik menő új megjelenést rockabilly inspirálta ruhákkal és frizurákkal.

Bemutató videó

Tartalom

  • Van lehetőség bowlingozni a simjeiddel.
  • Új bowlingpálya tárgy normál és éjszakai világítási móddal.
  • A simek egyedül is gyakorolhatják a bowlingot vagy játszhatnak rövid és hosszú meccseket a barátok és a család ellen.
  • A gyerekek is bowlingozhatnak.
  • A bowlingpálya használata az új bowling jártasságot fejleszti.
  • Új bowlinggolyókat és trükkös mozdulatokat oldhatsz fel, ahogy a simek szintet lépnek a bowling jártasságban.
  • Új játékmenet tárgy: Bowlingpálya
  • Új jártasság: Bowling

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Ugorj le a teketerembe retro ingben és cipőben, és guríts olyat, amelytől a közönség meglepett éljenzésbe kezd!

Simszerkesztés elemei

Két frizura, hat felső, három nadrág, egy öltözék, egy kiegészítő és egy pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Egy frizura, öt felső, egy nadrág, egy kiegészítő és egy pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Két felső és egy pár cipő érkezik a gyermekek számára.

Frizurák

Ruhák

Cipők és kiegészítő

Vásárlás és Építés mód tárgyai