Sims 4 Bowling Night Cuccok

Megjelenés: 2017. március 29.

Építs tekebarlangot, és állítsd simed a pályavonalhoz az esti móka kedvéért a The Sims 4 Bowling Night Cuccok kiegészítővel. Versenyezz barátaiddal és fejleszd teke jártasságodat, hogy feloldd a trükkös gurítások képességét. Alakítsd kedved szerint szórakozóhelyedet teke témájú dekorációkkal, és adj simednek kirobbanóan új megjelenést!

Építs tekepályát – Hozd létre saját búvóhelyed neonfényekkel, teke témájú dekorációkkal díszítve, akár egy bárral kiegészítve, hogy simed felfrissíthesse magát pultjánál. Alakítsd épületed kinézetét retro-modern bútorokkal, amelyek mesésen néznek ki akár a teketeremben, akár otthonodban. Építs tekepályát, és állítsd rajtvonalhoz simed az éjszakai mókáért!

Vidd tekézni simed! – Tedd próbára simed a vadiúj tekepályán! Fejleszd képességed az első kacsázó gurítástól, amíg fel nem oldod a lenyűgöző dobótrükköket! Tompítsd a fényt, és csavard fel a zenét a nem evilági tekeélményért!

Kirobbanóan új divat – Öltöztesd simed retro teke ingekbe és cipőkbe, vagy adj nekik menő új megjelenést rockabilly inspirálta ruhákkal és frizurákkal.

  • A simek tekejártassága fejlődik, ha játszanak. A nagytudású simek bowling kesztyűt viselnek a pályán.
  • A tekézni vágyó simek felbukkannak a bárokban, nightclubbokban és egyéb szórakozóhelyeken, ha tekepályával vannak felszerelve.
  • A tekepályával felszerelt bárok, nightclubbok, egyéb szórakozóhelyek hétvégente Moonlight Bowling lehetőséget kínálnak.
  • Használd a tekeállványt, hogy megváltoztatsd a tekegolyód színét. A tekekirályok akár koponyagolyót is használhatnak, vagy legendás holmikat!
  • A Tökéletes Láma minden tekéző álma.. tarolj tízszer egy játékban, hogy megszerezd a ritka címet!
  • Oasis Springs Dust Bowl – délibáb talál? Nem, hanem egy oázis, ahol elérhető a megfizethető szórakozás! Végre megérkezett a teke Oasis Springsbe, hogy ne a kövek rugdosásával kelljen elütnöd szabadidőd a sivatagban.

 

TESZT

BEMUTATÓ VIDEÓ

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

A magyar Sims közösség