Sims 4 Backyard cuccok

Megjelent: 2016. július 19.

Add meg simjeid számára a kertet, amire mindig is vágytak, a Sims 4 Backyard cuccok segítségével! Helyezz el mókás vízicsúszdákat és színes új bútorokat, hogy feldobd az udvart! Vedelj át valami kényelmesebbe, és ne feledkezz meg a limonádéról sem, hogy simednek mindig legyen mit vedelnie!

Hűsítő szórakozás – Hűtsd le simjeid, miközben megmutatják, mit tudnak a két vadonatúj vízicsúszdán! Adj elő különböző trükköket közönségednek csúszás közben, majd spékeld meg az egészet egy kis szappannal, elvégre mindent feldob néhány buborék!

Szabd testre kerted – Tedd személyesebbé az udvart dekoratív világítással és néhány cserepes növénnyel. Hozz létre egy hangulatos teraszt simednek és vendégeinek az új, többszínű bútorokkal! Ne feledkezz meg a szélcsengőkről és a madáretetőkről sem, hogy a kikapcsoló élményt még tovább fokozhasd!

Lazíts kényelmes cuccokban – Ideje átöltözni valami kényelmes játszósruhába! Simjeid az új frizuráknak hála végre kiengedhetik a hajukat, akárcsak a gőzt, miközben pompásan mutatnak egy jeges teát iszogatva!

Bemutató videó

Tartalom

  • A simek élvezhetik olyan új kerti tevékenységeket, mint a vízi csúszdázást, a limonádét és a madarak etetését.
  • Két új vízi csúszda áll a simek rendelkezésére.
  • A simek trükkösen csúszdázhatnak a vízi csúszdán és szappant is adhatnak hozzá.
  • A szappanos csúszdán csúszkálás után a simek rövid időre habba borulnak.
  • A simek limonádét és más citrus alapú nyári italokat készíthetnek egy új italtálca segítségével.
  • A simek meg tudják tölteni a madáretetőket és megfigyelhetik a madarakat. A madarak néha meg is támadhatják a simeket, miközben töltik az etetőt.
  • Új bambusz, kerámia és alumínium szélcsengők
  • Új játékmenet tárgyak: Csúszdák, limonádés tálca, madáretető

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Hűtsd le magad vizes játékokkal a hátsó kertben!

Simszerkesztés elemei

Öt frizura, négy felső, három nadrág, egy öltözék és egy pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Három frizura, három felső, három nadrág, egy öltözék és egy pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Három frizura és négy felső érkezik a gyermekek számára.

Frizurák

Ruhák

Cipő

Vásárlás és Építés mód tárgyai