Sims 4 Backyard Cuccok

Megjelenés: 2016. július 19.

Add meg simjeid számára a kertet, amire mindig is vágytak, a The Sims™ 4 Backyard Stuff segítségével! Helyezz el mókás vízicsúszdákat és színes új bútorokat, hogy feldobd az udvart! Vedelj át valami kényelmesebbe, és ne feledkezz meg a limonádéról sem, hogy simednek mindig legyen mit vedelnie!

Hűsítő szórakozás. Hűtsd le simjeid, miközben megmutatják, mit tudnak a két vadonatúj vízicsúszdán! Adj elő különböző trükköket közönségednek csúszás közben, majd spékeld meg az egészet egy kis szappannal, elvégre mindent feldob néhány buborék!

Szabd testre kerted! Tedd személyesebbé az udvart dekoratív világítással és néhány cserepes növénnyel. Hozz létre egy hangulatos teraszt simednek és vendégeinek az új, többszínű bútorokkal! Ne feledkezz meg a szélcsengőkről és a madáretetőkről sem, hogy a kikapcsoló élményt még tovább fokozhasd!

Lazíts kényelmes cuccokban! Ideje átöltözni valami kényelmes játszósruhába! Simjeid az új frizuráknak hála végre kiengedhetik a hajukat, akárcsak a gőzt, miközben pompásan mutatnak egy jeges teát iszogatva!

 

Bemutató videó

 

Tesztek

Képek a játékból