Sims 3 Vár a színpad

PictureMegjelent: 2012. március 8.

Járd végig a hírnévhez vezető utat!​​
Nézd végig simjed felemelkedését vagy csúfos bukását, miközben fellép vagy próbál társai tekintetének kereszttüzében! Az új, opcionális SimPort szolgáltatás jóvoltából átküldheted simedet barátaid játékába, ahol felléphet az illető világában, felkéréseket kaphat a városában, turnézni indulhat, és akár a műsora kritikáit is elolvashatja. Mindeközben jutalmakat zsebelhetsz be a játékbeli célok teljesítésével és a különleges kihívások végrehatásával, amelyeket nyomon követhetsz és megoszthatsz az integrált hírfolyamok és az üzenetküldő rendszer segítségével. Tedd közzé simjeid sikereit, oszd meg egyedi praktikáidat, állíts össze kívánságlistákat, küldj ajándékokat, keress új barátokat, és oszd meg emlékeidet a játékba integrált hírfolyamok, üzenetek és elektromos levelezőlapok segítségével!

A sztárrá válás útján: Lépj be egy új világba, és váltsd valóra a hírnévről szőtt álmaidat énekesként, akrobataként és bűvészként, ráadásként vállalj DJ mellékállást az éjszakában! Kísérd végig simjed felemelkedését vagy csúfos bukását, miközben társai előtt ad számot tehetségéről!Alkoss új simeket: Az új jellemvonások és életcélok jóvoltából még gazdagabb eszköztár áll rendelkezésedre az egyedi történetek elmeséléséhez.

A hírnév felé: Építs saját, egyedi színpadokat, és figyeld, amint simjeid teltházas arénákban, hatalmas tömegek előtt adnak fellépéseket!

Szervezz fellépéseket külső vagy saját helyszíneken: Az opcionális SimPort szolgáltatás használatával átküldheted simedet egy barátod világába, ahol felléphet a helyi közönség előtt, jutalmakat szerezhet, fellépési ajánlatokat kaphat, turnézni indulhat, és akár a műsora kritikáit is elolvashatja!

Kapcsolódj: Szerezz új barátokat, kapcsolódj a világhálóra, és oszd meg történeteidet és élményeidet – anélkül, hogy akár csak egy pillanatra is ki kellene lépned a játékból! A játékba integrált hírfolyamok, üzenetküldő rendszer és élő állapotfrissítések segítségével közzéteheted simjeid sikereit, megoszthatod egyedi praktikáidat, kívánságlistákat állíthatsz össze, ajándékokat küldhetsz, új barátokat kereshetsz, és megoszthatod az emlékeidet.

Új eredményrendszer: Zsebelj be jutalmakat a játékbeli célok teljesítésével és a különleges kihívások végrehajtásával, amelyeket nyomon követhetsz és megoszthatsz a játékba integrált hírfolyamok és üzenetküldő rendszer segítségével.

 

TESZTEK

 

BEMUTATÓ VIDEÓ

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

[flagallery gid=50]