Sims 3 Természetfeletti erők

PictureMegjelent: 2012. szeptember 6.

​Látogass el Moonlight Falls rejtélyes városába, ahol különös dolgok történnek a Hold sápadt fényében! Kelts életre természetfeletti teremtményeket a félelmetes vérfarkasoktól a gonoszul kacagó boszorkákig, a pajkos tündérektől a különös vámpírokig! Barangolj az éjszakában, varázsolj a pálcáddal, karmolászd a bútorokat, és így tovább! Elixírek tucatjait készítheted el – egyik-másik képes zombivá vagy arannyá változtatni a simeket! Mágikus főzeteidet bármelyik barátoddal megoszthatod, akinek megvan a The Sims 3 alapjáték. A The Sims 3 Természetfeletti erők kiegészítő csomag hajmeresztő meglepetések sokaságával vár!
A The Sims 3 Természetfeletti erők különleges kiadásában a Plants vs. Zombies™ exkluzív tartalmai bevánszorognak Moonlight Falls városába! Öltöztesd simedet klasszikus zombigúnyába egy csínytevésekkel és bajkeveréssel töltött éjszakára, vagy ültess el egy különleges növényt a kertedben, hogy távol tartsd a hívatlan látogatókat!

Bújj a természetfeletti teremtmények bőrébe: hozz létre boszorkányokat, varázslókat, vérfarkasokat, minden eddiginél különösebb vámpírokat és tündéreket, akik mind-mind egyedi varázsképességekkel, jellemvonásokkal és társas interakciókkal rendelkeznek!

Barangold be Moonlight Falls városát: miféle rejtélyek lepleződnek le, milyen titkos képességek válnak elérhetővé a telihold sápadt fényénél? Simed egyszerűen kiborul majd, vagy még hatalmasabbá válik?

Csiszold mágikus képességeidet, és oszt meg másokkal a varázslatot: tanulj meg varázsolni, és keresd meg a különleges elixírek ritka hozzávalóit, hogy áldást hozz vagy átkot zúdíts simjeid fejére! Oszd meg mágikus főzeteidet bármelyik barátoddal, akinek megvan a The Sims 3 alapjáték! Ha simjeid elég szorgalmasan dolgoznak a látnoki képességeik csiszolásán, jövendőmondóként csinálhatják meg a szerencséjüket.

Fedezz fel varázslatos tárgyakat: száguldozz az arénában seprűháton, látogass el a vajákosok karavánjához, vagy illegesd magad a varázstükör előtt! Még a klasszikus szereplőt, a bogaras csontváz-szobalányt, Kampecz Karolát is felébresztheted hosszú szendergéséből. Ahol ennyi elvarázsolt holmi vár, ki tudja, mi történik a következő pillanatban?

Rendezd be otthonodat a komor elegancia jegyében: építs titkos odút a könyvszekrénynek álcázott tolóajtóval, és töltsd meg a szobáidat a hátborzongató új bútorokkal!

Zombulás: készíts különleges elixírt, amelynek segítségével megteremtheted saját tántorgó, agyra vágyó rémségeidet! Harapd meg simtársaidat, hogy továbbadd a zombivírust, és közösen dúlhassátok fel a várost! Ne aggódj – bármikor kikeverheted az ellenszert, és visszaváltoztathatod a simjeidet.

A Limited Edition jóvoltából:
– Harcias kedvű borsókatapultokat ültethetsz el az udvarodban, hogy megvédd otthonodat az éjszaka teremtményeitől!
– A tiéd lehet a hátborzongató elegancia legjava: közlekedési bójából rögtönzött kalapok, rongyos zombigúnyák és egyéb rémmesébe illő szerelések a Plants vs. Zombies világából!
* A játékhoz a The Sims 3 szükséges.

 

TESZTEK

 

BEMUTATÓ VIDEÓ

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

[flagallery gid=49]