Sims 3 Szabadtéri kalandok cuccok

PictureMegjelent: 2011. február 3.

Simjeid most először a szabadban is keleti kényelmet élvezhetnek. Akár álmaik verandáját rendezik be, akár egy új pezsgőfürdővel forrósítják fel a hangulatot, akár a legmodernebb grillsütőt fűtik be éppen az évszázad legfergetegesebb kerti bulijához, otthonuk külső terei úgy újjászületnek, hogy rájuk sem ismersz majd! A The Sims 3 Szabadtéri kalandok Cuccok jóvoltából mindent megadhatsz simjeidnek, amire csak szükségük lehet a divatos és kényelmes külső terekhez.

Kültéri falatozás
Teremtsd meg a kültéri falatozás ideális körülményeit simjeid számára: divatos bútorok, modern szabadtéri elektronikai cikkek, valamint a régi tábortüzek hangulatát idéző tűzrakóhelyek és kandallók várnak!

Pezsgőfürdők
Kényeztesd simjeidet az egyedi stílusú pezsgőfürdők egyikével, amelyben lazíthatnak egy jót barátaik társaságában, vagy romantikus hangulatot teremthetnek szívük választottjával!

Grillsütők
Fűts be simjeidnek a vadonatúj, konyhapultba építhető grillsütőkkel: szereld fel minden jóval szabadtéri konyhájukat, és új korszak kezdődik majd a család kulináris történetében!

Válogass a két új stíluskollekció tárgyaiból! 
A „Kültéri elegancia” gyűjtemény különlegesen szép kovácsoltvas termékeket tartalmaz, míg a „Naplemente a tornácon” a kollekció a meleg, otthonos hangulatra helyezi a hangsúlyt.

Lezser elegancia
Öltöztesd fel simedet tetőtől talpig egy szabadban eltöltött naphoz vagy egy békés estéhez a csillagok alatt – lezser eleganciát sugárzó szerkók gazdag tárházából válogathatsz!

 

TESZT

 

BEMUTATÓ VIDEÓ

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

[flagallery gid=47]