Sims 3 Padlógáz cuccok

PictureMegjelent: 2010. szeptember 9.

Ideje sebességet váltani, és elvinni simedet egy fordulóra – megérkezett a The Sims 3 Padlógáz Cuccok! Ez a sorozat első olyan tárgycsomagja, amelynek köszönhetően simjeidet új álomjárgányokkal is megajándékozhatod a négy izgalmas, autók által ihletett stílusba tartozó új bútorok, díszítőelemek és ruhák mellett. Simed a sebesség szerelmese? Netán egy klasszikus autócsodában furikázik majd a városban, leengedett vászontetővel? Lázad a fennálló rend ellen, és merész, rockabilly stílusú szerelésekbe bújik? Esetleg a titkoktól terhes nagyvilági élet mellett teszi le a voksát, és a titkosügynökök világát megidéző, dögös ruhákat és csillogó-villogó automobilokat választja? Akármelyik életstílus áll a legközelebb a szívéhez, a The Sims 3 Padlógáz Cuccok jóvoltából simed meghódíthatja az országutat!

Ajándékozd meg simjeidet a járgánnyal, amelyről egész életükben álmodtak… és a hozzá kapcsolódó életstílussal!

Négy vadonatúj stílus vár számos új ruhadarabbal, bútorral és járgánnyal: simjeid elmerülhetnek az autóversenyzés, a nagyvilági élet, a rockabilly és a klasszikus fényűzés világában.

Építsd meg és rendezd be simjeidnek álmaik garázsát, amelyben leparkolhatják profi versenyverdájukat vagy lélegzetelállító hot rodjukat!

Varázsolj simjeid szerény hajlékából fényűző álomlakot a vadonatúj kiegészítők segítségével, hogy otthonuk méltóvá válhasson káprázatos új autóikhoz!

 

TESZT

 

BEMUTATÓ VIDEÓ

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

[flagallery gid=46]