Sims 3 Nemzedékek

PictureMegjelent: 2011. június 2.

Simjeid ​most ​különleges ​élmények ​egész ​sorát ​élhetik ​át! ​Csodálkozz ​rá ​a ​világra ​határtalan ​képzelőerővel ​megáldott ​gyerekként, ​majd ​éld ​át ​a ​drámai ​kamaszéveket! ​Tapasztald ​meg ​a ​felnőttkor ​bonyolult ​és ​olykor ​ember ​próbáló ​valóságát, ​és ​élvezd ​ki ​a ​felnőtté ​válás ​minden ​előnyét! ​Új ​opciók ​és ​lehetőségek ​egész ​garmadája ​gondoskodik ​arról, ​hogy ​simed ​minden ​életszakaszában ​még ​teljesebb ​életet ​élhessen. ​ ​The ​Sims ​3 ​Nemzedékek ​ünnepélyes ​és ​drámai ​pillanatok, ​valamint ​új ​kreatív ​lehetőségek ​sokaságát ​kínálja, ​sok-sok ​kellemes ​órát ​ígérve ​a ​játékosok ​minden ​korosztályának.
Minden simkorosztályra új lehetőségek várnak!
A gyerekek lombházakban bandázhatnak a barátaikkal, a kamaszok csínytevésekkel és tréfákkal tehetik próbára a nagyok tűrőképességét, a felnőtteket pedig elkaphatja a kapuzárási pánik. És ez még csak a kezdet!

Új bulik!
Az új bulik minden életszakaszt még szórakoztatóbbá varázsolnak, legyen bár szó a szülők távollétében rendezett féktelen kamaszbulikról, az érettségi partikról vagy a fergeteges, hét országra szóló lagzikról.

Még szórakoztatóbb a játék!
Még szórakoztatóbb a játék, ha napvilágra kerülnek a sötét kis titkok, a túl jól sikerült legénybúcsútól a leromlott osztályzatokig és a helybéli simek hűtlenségéről szóló pletykákig!

Új kreatív lehetőségek!
Simjeidet új kreatív lehetőségek egész sora várja: izgalmas kísérleteket végezhetnek a kémikus készletekkel; saját filmeket készíthetnek, amelyeket aztán megnézhetnek otthon a tévéjükön; és az új jelmezeknek köszönhetően űrhajósként, dinoszauruszként és hercegnőként járhatnak-kelhetnek. És itt még nincs vége!

Új emlékek rendszer
Az új lehetőségek, bulik és drámai események minden eddiginél élesebben megmaradnak majd simjeid emlékezetében az emlékek új rendszerének segítségével, amely nyomon követi az élet nagy pillanatait, és lehetővé teszi, hogy megoszd azokat Facebookon vagy Sims oldaladon.

 

TESZTEK

 

BEMUTATÓ VIDEÓ

 

KÉPEK  A JÁTÉKBÓL

[flagallery gid=45]