Sims 3 Múltidéző cuccok

PictureMegjelent: 2013. január 24.

Ajándékozd meg simjeidet az elmúlt évtizedek legdögösebb szereléseivel és legmenőbb berendezési tárgyaival a The Sims 3 Múltidéző Cuccok jóvoltából! Viseld a 70-es évek diszkókorszakának széles gallérú zakóit és trapéznadrágjait; bulizz a csillogó 80-as évek stílusjegyeit viselő, válltöméses blézerekben, hatalmas fülbevalókkal egészítve ki az összképet; vagy bújj bele egy gyűrött flanelingbe a 90-es évek vadóc grunge örökségének jegyében! És persze ne felejtsd el átrendezni a simjeid otthonát a kedvenc korszakodnak megfelelően – a Csillagfény buligömb vagy a Neonis csocsóasztal fergetegesen nosztalgikus hangulatot kölcsönöz szerény lakodnak. Idézd meg az elmúlt évtizedek összes fura divathóbortját, a tépett frizurától a buggyos nadrágokig és a beépített lejátszórendszerekig, visszarepítve simjeidet az időben!

​Szerezd meg a legfontosabb divatkellékeket és lakberendezési cikkeket, hogy az elmúlt évtizedek stílusát idéző külsőt kölcsönözhess simjeidnek és az otthonaiknak!

  •  A laza 70-es évek

Divat – Csavard fel a hangerőt és mutasd meg a világnak rongylábú simjeidet – no meg persze az őrületes szerkóikat! Itt mindent megtalálsz a trapéznadrágoktól az ujjatlan anorákokig és a platformcipőkig, hogy a simjeid elegánsan táncolhassák át az éjszakát!
Lakberendezés – Dobd fel simjeit otthonát pár baró holmival: egy konzolos lejátszórendszerrel, néhány minimalista bútordarabbal, egy őrületes diszkógömbbel, és így tovább! Kafa, nem?

  • A mesés 80-as évek

Divat – Bújj bele egy latexnaciba, dobd fel egy bokamelegítővel, majd tedd teljessé az összképet egy fejpánttal, és már kezdhetsz is izzadni – az edzőteremben, természetesen! Ha megvagy, öltöztesd simjeidet egy élénk színű, válltöméses zakóba, és már bele is kezdhetnek a lázas karrierépítésbe. Bármibe is fognak, ezekkel az őrületes 80-as évekbeli szerelésekkel sikerre vannak ítélve!
Lakberendezés – Ajándékozd meg simjeidet frankó poszterekkel, pöpec játékgépekkel és überbaró lejátszórendszerekkel, és már kezdődhet is a muri!

  •  A szakadt 90-es évek

Divat – Akár divatellenes állásfoglalásként rongyos farmert és többrétegű felsőrészt viselnek, akár a lezser eleganciát választva aszimmetrikus lapszoknyában hódítanak, a simjeid garantáltan rajongani fognak a 90-es évek összes őrült hóbortját felvonultató ruhatárnak!
Lakberendezés –Ásd elő a leglepukkantabb bútoraidat, és rendezd be otthonodat a kopár indusztriális stílus jegyében, amely azt sugallja, hogy fittyet hánysz a társadalom normáira és elvárásaira – még akkor is, ha ez valójában nem így van.

Új frizurák és arcszőrzetek – Tedd teljessé a retro összképet a kedvenc évtizededből származó frizurákkal, a 70-es évek tépett séróitól a 80-asok tupírozott költeményein át a 90-es évek grunge stílusú, csapzott hajzataig!

TESZT

BEMUTATÓ VIDEÓ

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

[flagallery gid=44]