Sims 3 Modok

TS3 “You are real” mod – Realisztikus simek készítése

Ahogy ígértük, új rovatok egész sora várja, hogy megismerhessétek őket közelebbről, és íme elő is bújt a zsákból második újdonságunk, a Modmatiné. Eddig is ejtettünk néha szót modokról a Simpercekben és tippekben, ez a téma azonban hasznos és kimeríthetetlen, úgyhogy úgy döntöttünk, a jövőben több időt szánunk ismertetésükre az oldalon. Ma buhudain egyik alkotását szeretném figyelmetekbe ajánlani, amely segítségével realisztikusabb megjelenésű simeket tudtok készíteni a Sims 3 játékban – részletekért kattintsatok tovább!

568033362-9232038

Buhudain modja széles körben ejtette rabul az illusztrátorokat. A You are real (alternatív link) a sim bőrének térképét módosítja, 3D részletekkel teszi gazdagabbá, ennek eredményeként pedig sokkal élethűbb modellek léphetnek le a CAS-szalagról. Buhudain gondolt a gyengébb gépekkel rendelkezőkre is, így erősebb és gyengébb gépekre is optimalizálta alkotását, ha a high-spec verzió nem hozza a kívánt hatást, és megterheli a játékot, érdemes megpróbálkozni a low-spec verzióval. A mod telepítése a többi egyedi tartalomhoz hasonlóan zajlik.

Mit csinál a You are real mod?

Módosítja a bőr felületének térképét, 3D részletekkel ruházza azt fel. Ezek a részletek:

 • ujj, kéz és lábujj részletek
 • apró ráncok az ízületeknél
 • vénák a karon (magas izomtónus beállításnál)
 • test részletek (mellbimbó, nemi szervek, nyelv, ádámcsutka, pórusok)
218847927_orig-9794289

Hogyan használd a You are real modot?

1., Alapértelmezett vagy nem-alapértelmezett verzió

A mod elérhető alapértelmezett (default) és nem-alapértelmezett (non-default) verzióban is. Kompatibilis a legtöbb egyedi bőrtípussal is – sőt, hatása ekkor érvényesül igazán.

 • Default verzió – Megváltoztatja a sim bőrének felszínét. Bátran használhatsz mellette alapértelmezett és nem-alapértelmezett egyedi bőrtípusokat is. Minden esetben ezt válaszd, amennyiben a következő rész nem igaz rád.
 • Non-default verzió – Ha nem szeretnéd, hogy a játékban található minden sim kinézete módosuljon, ezt a verziót válaszd. Ez csupán egy bőrtípus, amely hamis 3D részleteket ad az alapértelmezettként használt (egyedi vagy eredeti) bőrhöz. Nem kerül rá automatikusan a simedre, hanem a CAS bőrtípusai közül kell kiválasztanod. Ezt a verziót nem tudod együtt használni nem-alapértelmezett egyedi bőrtípusokkal, hiszen egyszerre csak egy bőrt tudsz kiválasztani a listából.

2., Magas vagy alacsonyabb beállítások

A mod elérhető erős és gyengébb teljesítményű gépekre is. A játék menüjében tudod megnézni annak beállításait, válaszd a neked megfelelő verziót. Feljebb is állíthatod a csúszkákat, de gyenge gépeknél ez megterhelheti a játékot, és hibásan jelenhetnek meg a simek.

 • For High-spec users – Felbontás 2048, textúra részletesség magas, sim részletesség nagyon magas
 • For Low-spec users – Felbontás 1024, textúra részletesség közepes, sim részletesség magas
388448309-5702644

3., 18+ vagy barbi verzióEl kell döntened, szeretnéd-e, hogy simed valósághű nemi szervekkel rendelkezzen, vagy nincs szükséged az eredeti Sims megjelenésnél többre. 18 év alatti olvasóink szíveskedjenek a barbi verzót választani.:) Alapértelmezett és nem-alapértelmezett, valamint férfi, nő és gyermek esetén is kicsit más a letöltendő fájlok listája, úghogy részletesen végigveszem mindet, hogy kiválaszthasd a legmegfelelőbbet.

Default (alapértelmezett) verzió esetén
A Get default replacement here.. felirat alatt van felsorolva a három csoport, a férfi, női és gyermek simekhez tartozó modok. Férfi és női esetben 18+ és barbi verzióra tudsz kattintani.

Barbi verzió:

 • Férfi – Töltsd le a Male Face v 1.4 nevezetű fájlt, ÉS az alatta található két test modból az egyiket (EA vagy NEW AB változat).
 • Nő- Töltsd le mindkét fájlt (face és body).
 • Gyermek – Egyetlen fájlt tölts le, vagy a barbi, vagy a “with nipples” verziót, amely 3D mellbimbót is elhelyez a gyermek bőrén. Ez utóbbi nem biztos, hogy minden letöltött bőrtípussal természetesen fog kinézni, ugyanis egyes kreátorok máshova helyezhetik a bőrön a mellbimbót. (NavatSea bőrtípusokkal kompatibilis.)

18+ verzió:

 • Férfi – Töltsd le a Male Face v 1.4 fájlt, és az alatta található négy test modból egyet. Az első kettő mellbimbót és férfi nemi szervet tartalmaz, amely Navetsea bőrtónusokkal mutat természetesen (EA és NEW AB változat közül választhatsz), a második kettő nem tartalmaz mellbimbót, így bármely bőrtípussal használható.
 • Női – Töltsd le a Female Face v 1.4 nevezetű fájlt, és az alatta található két test modból egyet. Az első mellbimbót és női nemi szervet tartalmaz, a második csak ez utóbbit, így bármely bőrtípussal használható.
Non-default (nem alapértelmezett) verzió esetén
Mindössze egyetlen fájlt kell letöltened. A beállításaidnak megfelelő (high-spec vagy low-spec) szakaszból válaszd ki az EA vagy NEW AB változatot, és tölts le a három fájl közül egyet. Sorrendben: Mellbimbó és nemi szerv, Csak nemi szerv, Barbie verzió.
Abnormal SIM Simulation Center
NavetSea Skin Laboratory

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.