Sims 3 Modok

Hogyan pózoljunk a Sims 3-ban?

Picture

Unod, hogy simjeid mindig ugyanabban pózban beszélgetnek vagy érzelemmentesen állnak a születésnapi zsúron? Szeretnéd színesebbé, valósághűbbé tenni a történeted képeit? Íme a tippem, amely abban segít, hogyan tudod szereplőidet minél változatosabb és szöveghez illő pózokba állítani.
Látod a különbséget a két kép között? Ugye mennyivel jobb ránézni a második fotóra, és mennyivel jobban beleillik az adott szituációba ez a beállás?

Picture

Picture

Ha te is ilyen fotókat szeretnél készíteni a tale-edbe, akkor bizony szükséged lesz egy igen fontos pózdobozra, a Pose Playerre. Ezzel a csapóra hasonlító tárgy segítségével tudod kiválasztani a beállásokat, amelyek kis képekkel és névvel vannak ellátva. INNEN tudod letölteni, a Files fülnél. (Regisztráció szükséges hozzá!)

Picture

A másik fontos dolog, amire a továbbiakban szükséged lesz, azok a pózok. Ez a mod gyakorlatilag bármilyen pózt képes kezelni. Összegyűjtöttem néhány linket segítségképpen, ezeket a tipp végén találod meg.

Picture

Miután kicsomagoltad a letöltést, egy package-s fájlt fogsz kapni, amelyet a Név / Dokumentumok / Electronic Arts / The Sims 3 Mods / Packages mappába kell helyezned. Ide értelemszerűen a pózokat is berakhatod.

Picture

Ha ezzel megvagy, indítsd el a játékot. Egy csapót kell keresned Vásárlás módban a Dekorációk között, de többféleképpen eljuthatsz hozzá, példaként a fentebb látható képen szemléltetek egy másik elérési utat. Ha megvan, fogd meg, és egyszerűen tedd le a földre, ahová csak szeretnéd.

Picture

Mivel fontos szempont a forgatásnál, hogy mozgathatóak legyenek a simek, ezért hívjuk be a csaláskód ablakot (Ctrl+Shift + C), és írjuk be a moveobjects on kódot. Ha nem szeretnéd, hogy a gondolat-és beszédbuborékok megjelenjenek, gépeld be ugyanebbe az ablakba a HideHeadLineEffects on kódot. (A simek feje feletti kristályt is eltünteti, nemcsak a bubikat.)

Jelöld ki azt a simet, amelyiket be szeretnéd állítani valamilyen pózba, majd kattints a csapó tárgyra, és válassz ki a listából egy neked tetsző pózt. (Select Pose From List)

Picture

Miután kiválasztottad a pózt, kattints a pipára. Ezzel a sim felvette az általad kiválasztott testhelyzetet.

Picture

Picture

Előfordulhatnak azonban bizonyos problémák, mint például hogy az alvó pózoló szereplő nem képes az ágyra feküdni, vagy a simek túl alacsonyan úsznak a medencében.

Picture

Szerencsére erre is van egy megoldás, amely szintén egy mo. Ennek segítségével kötetlenül emelgetheted a simjeidet vagy tárgyaidat. INNEN le lehet szedni az OMSP modot (OMSP.zip). Miután kibontottad, ugyanabba a mappába kell elhelyezned, mint a Pose Player-t.

Picture

Étkező, háló vagy nappali fülön lévő virágos képkereten belül megtalálod a képen is látható piros-fehér kockás lapot. Miután leraktad, helyezz rá egy simet vagy egy tárgyat, aztán kattints rá a lapra Ctrl + Shiftbillentyűkombinációt nyomva tartva a bal egérgombbal. A helyi menün kiválaszthatod a magasságot. Ha túl magasra vagy túl alacsonyra van állítva, akkor ismét kattints rá és válaszd ki a lehető legkisebb magasságot. Ezt addig kell állítgatnod, amíg nem lesz tökéletes az elhelyezés.

FIGYELMEZTETÉS: Alapból semmit ne süllyessz mélyebbre és 4 méternél se állíts magasabbra, mert különben eltűnik a lapon lévő dolog és nem lehet visszaállítani.

Picture

Picture

Moveobjects on kóddal rá is rakhatod az ágyra.

Picture

Kedvcsinálás gyanánt megmutatom, milyen fantasztikus pózokat lehet így előhozni:

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.