Sims 3 Luxuslakás cuccok

PictureMegjelent: 2010. február 4.

Alakítsd át Simjeid szerény hajlékát elegáns, modern álomotthonná a The Sims 3 Luxuslakás Cuccok segítségével! Lopj fényűzést otthonukba high-tech kütyükkel, újgenerációs konzolokkal, modern nagyszobabútorokkal! Miután befejezted a ház ultramodernné alakítását, összpontosíts ruhatárukra és öltöztesd Simjeidet kifinomult, a legújabb trendeket követő ruhákba! Akár Simednek, akár otthonának van szüksége egy új külsőre, a The Sims 3 Luxuslakás Cuccok az stílusváltás elengedhetetlen kelléke!

Kölcsönözz divatos, modern hangulatot Simjeid hálószobájának, nappalijának, fürdőszobájának, dolgozószobájának és kuckójának!

Egészítsd ki Simjeid ruhatárát pár modern darabbal, méretre készített öltönnyel és elegáns felsőkabáttal!

Varázsold át Simed otthonát: alakíts ki hipermodern belső tereket, rendezd be őket kortárs stílusú bútorokkal, eklektikus műalkotásokkal és futurisztikus díszítőelemekkel!

Kényeztesd Simjeidet a legmodernebb elektronikai berendezésekkel: hipermodern síkképernyős televíziókészülékekkel, videojáték-rendszerekkel, zenei lejátszókkal, és így tovább!

Ez a különleges, 10. évfordulóra kiadott csomag a The Sims és a The Sims 2 játékok legkedvesebb tárgyait is tartalmazza – a szív alakú vibráló ágyat, az elektromos gitárt és az akváriumot.

 

TESZTEK

 

BEMUTATÓ VIDEÓ

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

[flagallery gid=42]