Sims 3 Katy Perry édes apróságok

PictureMegjelent: 2012. június 7.

Édesítsd meg simjeid életét Katy Perry elragadó stílusával!

Kényeztesd simjeidet Katy Perry bájos, élénk stílusában! A The Sims™ 3 Katy Perry Édes apróságok csomag számtalan díszítőelemet és bútordarabot, no meg persze bűbájos ruhadarabokat és frizurákat tartalmaz. A Katy valódi ruhái és színpadi kellékei által ihletett, mókás bútorok, lakberendezési tárgyak és öltözékek kedvesen vagány hangulatot csempésznek a simek életébe. A minden képzeletet felülmúló választék jóvoltából simjeid most három vadonatúj, egyedi közösségi területet is birtokba vehetnek: egy találkahelyet, egy kisvárosi parkot és egy uszodát – persze Katy Perry elbűvölő, védjeggyé vált stílusában tálalva!

 

  • Édesítsd meg simjeid életét Katy Perry által inspirált holmik sokaságával – olyan ennivaló holmik várnak, mint a minyont idéző gitár, a válogatott finomságokat formázó játszótéri játékok és burjánzó, vattacukor-lombozatú fák.
  • Varázsold simjeid otthonát és városát igazi cukorkaországgá bolondos, színpompás bútorok és díszítőelemek sokaságával!
  • Dobd fel simjeid megjelenését pár ennivalóan édes szereléssel és hajviselettel!
  • Színesítsd a városképet három új, használatra kész közösségi helyszínnel, amelyek elhozzák Katy Perry varázsát simjeid mindennapjaiba!
  • Köszöntsd a pénteket a simek társaságában – a tiéd lehet Katy Perry TGIF című sikerdalának exkluzív, sim nyelvű változata!
  • Több finomság, mint amennyi beléd fér: a tárgyak és öltözékek gazdag választékával PLUSZ a 3 használatra kész közösségi helyszínnel ez határozottan több, mint egyszerű tárgycsomag!

 

TESZT

 

BEMUTATÓ VIDEÓ

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

[flagallery gid=39]