Sims 3 Játéktipp

Sims 3 Store – Esendő Hasonmás Woodoobaba

A második szériából ismert mágikus Sunyi-Monyó a Sims 3-ban is visszatért, noha Store tartalomként, amit önmagában vagy a Még több mágia! csomagban vásárolhatunk meg némi simpontért.  Elődjéhez hasonlóan a bosszúállás tökéletes eszköze, de megfelelő kezekben jóra is használható.

Leírása a következő a Sims 3 Store-ban:

“Az Esendő hasonmás voodoobaba, amelyet gondos kezek alaposan megtömtek egy kizárólag biogazdaságokban termesztett, zsenge szakállbromélián élő láma kora tavaszi bundájával, a rejtélyes varázserők megidézésének valaha látott legennivalóbb, legbűbájosabb eszköze! Jutalmazd barátaidat és családtagjaidat áldással, vagy vesd alá őket változatos átkoknak és gyötrelmeknek – mindezt egyetlen egyszerű tűszúrással! Tarts egy Esendő hasonmás babát otthon, és szerény lakod egykettőre voodoo-odúvá változik!”

Ha a babát letöltöttük, a szokásos módon telepíthetjük játékunkba, amiről itt található leírás.

Használatához ezután csupán meg kell vásárolnunk a játékban – funkció szerinti elrendezésben a Szórakozás/Egyéb szórakoztató cikkek, szoba szerint pedig a Dolgozószoba/Hobbik és jártasságok csoportban találhatjuk meg. Vuduzni csak a tini vagy idősebb simek képesek.

Ahhoz, hogy saját kedvünk szerint alakíthassuk egy másik sim sorsát, először bűvkötést kell létrehoznunk a baba és az áldozat között. A varázslatot végrehajtó simnek tini vagy idősebb korosztályhoz kell tartoznia, a célpont pedig csak a telken elérhető sim lehet! A bűvkötés nem mindig sikerül elsőre, ilyenkor a kiszemelt karakter éktelen haragra gerjed, de miután móresre tanította simünket, újra lehet próbálkozni a kötéssel.

Használható varázslatok:

  • Bűvkötés egy simhez… / Bűvkötés módosítása… – Ezekkel a varázslatokkal választhatjuk ki, kinek a sorsát szeretnénk befolyásolni, illetve változtathatjuk meg a kiválasztott személyét.

  • Áldás – A sim 2 napig tartó vudu áldás hangulatjelzőt kap. Ez nagyjából egyenértékű a Szerencsés jellemvonással.

  • Átok – A sim 2 napig tartó vudu átok hangulatjelzőt kap, ami nagyjából egyenértékű a Balszerencsés jellemvonással. A Természetfeletti erők kiegészítő megléte esetén még az is előfordulhat, hogy zombivá válik.

  • Nedves nadrág – Teljesen lecsökkenti a sim Ürítés szükségletét, aki a nadrágjába vizel, és egy Feszeng hangulatjelzőt kap ezért.

  • Forró talaj – Lángba borítja az áldozat lábujjait, aki ugrálni kezd a fájdalomtól, és egy Forró talaj! hangulatjelzőt kap ezért. A fájdalom 3 napig tart!

  • Tűk és szögek – A sim tűkkel és szögekkel böködi a babát, az áldozat pedig Tűk és szögek hangulatjelzőt kap ezért. A fájdalom 4 órán át tart.

  • Ámor nyila – Akkor használható, ha a megkötött sim romantikus érzelmeket táplál egy társa iránt. Az áldozat kapcsolatmutatója maximumra ugrik kiszemeltjével, és Fülig szerelmes hangulatjelzőt kap ezért. Vigyázz, ha túl sokszor élsz vissza ezzel az erővel, negatív következményekkel járhat!

  • Alakulj át! – A varázslat a Természetfeletti erők megjelenése után lett a babához rendelve. Akkor jelenik meg, ha tündérhez vagy vérfarkashoz van kötve, és eredeti formájába alakítja vissza az okkult lényt. Ezt a funkciót nem sikerült működésre bírnom, és nem találtam információt, mi lehet a gond. Ha neked sikerült használnod, kérlek, írd meg kommentben!

Megjegyzés: Ha a Természetfeletti erők telepítve van, a vudu varázslatok végrehajtása fejleszti a mágia rejtett jártasságot.

Természetesen megvan a veszélye annak, ha simünk túl sokat hódol a vuduzásnak. Mellékhatásként magára vonhatja Ámor haragját, elektromos áramütést szenvedhet, vagy akár meg is halhat!

Forrás: SimsVip

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.