Sims 3 Házi kedvenc

Picture

Megjelent: 2011. október 20.

Alkoss önálló akarattal rendelkező, egyedi állatokat több mint 40 kis és nagy termetű kutyafajta, valamint 20-nál is több macskafajta segítségével! Alakítsd ki külsejüket, majd ruházd fel őket egyedi személyiséggel! Immár a négylábú cimborák szerepét is magadra öltheted, és te döntheted el, hogy melyik állati jártasságot sajátítod el, és mely vágyaikat váltod valóra. Vedd át az irányítást az állatok felett, és ámulva figyelheted, milyen kalandokhoz vezet mindez – most 3D-ben! Mindezek mellett új Karmabónuszok és megszerezhető új állatok várnak – itt az ideje, hogy simjeid is megtapasztalják az állattartás örömeit!

Még több állat = még több szórakozás! Hozd létre egyedi kutyák, macskák és – a játék történetében most először – lovak gazdag, változatos populációját! Vajon simed képes lesz megszelídíteni egy vadlovat?

Bújj a négylábúak bőrébe! Irányítsd simed állatait: kergetőzz, kaparj, cselezz és így tovább! Viselkedj mintaszerűen, vagy dúld fel simjeid életét!

Állati egyéniségek! Intelligens, bátor és barátságos állatra vágysz? Víziszonyos, virgonc és butácska; esetleg szelíd, gyors és ügyes cimborát szeretnél? A döntés a tiéd: alakítsd kedved szerint kedvenceid személyiségét!

Tanulékony négylábúak. A kutyák és a macskák megtanulhatják a vadászat minden csínját-bínját; az ebek felkutathatják a gyűjthető holmikat, és szerezhetnek simednek egy randipartnert; a lovak pedig elsajátíthatják a versenyzés és az ugratás fortélyait.

Játék a szabadban! Vidd ki Zsömit a parkba, cipeld magaddal Bajszit a könyvtárba, vagy vágtass Csillag nyergében az új lovasiskoláig!

Exkluzív tartalmak az Állati kiadásban! A The Sims 3 Házi kedvenc Állati kiadásában egyedi holmikkal berendezett állatkereskedést is találsz!

TESZTEK

 

BEMUTATÓ VIDEÓ

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

[flagallery gid=52]