Sims 3 Évszakok

PictureMegjelent: 2012. november 15.

​Színesítsd a játékot az évszakok váltakozásával! A The Sims 3 Évszakok kiegészítő csomag jóvoltából simjeid immár úszkálhatnak az óceánban egy forró nyári napon, almákat halászhatnak az őszi levelek színes forgatagában, próbára tehetik az ügyességüket a hódeszkás félcsőben, vagy üdvözölhetik az első tavaszi záporokat egy tarka esernyővel sétálgatva az esőben. Új szabadidős elfoglaltságok – például a foci –, valamint fergeteges évszakköszöntő fesztiválok és ünnepségek idézik meg az egyes évszakok hangulatát. Simed csókokat oszthat a tavaszi fesztivál puszifülkéjében, vagy megnézheti, miféle lidérc-napi meglepetések várják a kísértetházban. Öltözz az évszaknak megfelelően: az új, szezonális kínálatban az esőkabátoktól a téli hacukákig mindent megtalálsz. Az új ételeknek, díszítőelemeknek és időjárási jelenségeknek köszönhetően simjeid végre kiélvezhetik a váltakozó évszakok minden örömét és szépségét – az élet játszótere most változatosabb, mint valaha!
Rendeld meg a The Sims 3 Évszakok különleges kiadását**, és megajándékozunk egy exkluzív, Jégbárelnevezésű közösségi területtel. Ezt a divatos, elegáns klubot szabadon elhelyezheted a The Sims 3bármelyik simvilágában, és minden évszakban elérhető. Ideális helyszín, akár egy tikkasztó nyári napon lazítanál, akár a csípős téli szelek elől keresel menedéket. A vendéglátóhely jégből faragott bútorokat tartalmaz, amelyet bármelyik telken felhasználhatsz, hogy hűvös eleganciával fűszerezd simed mindennapjait.

Szórakoztasd simjeidet új szabadidős lehetőségekkel minden évszakban: Akár meghitt iglut épít vagy hajmeresztő töklámpást farigcsál, akár fejest ugrik a medencébe vagy tűzijátékkal szórakoztatja a barátait, a simed egész évben talál majd a kedvére való elfoglaltságokat.

Vegyél részt az évszakköszöntő fesztiválok forgatagában: Simjeid hócsatázhatnak egy nagyot a téli fesztiválon, kipingáltathatják az arcukat a nyári vigasságokon, hajnalig rophatják a tavaszi bálon, vagy almát halászhatnak az őszi fesztivál forgatagában.

Éld át a változó időjárás örömeit és nehézségeit: Az új időjárási jelenségek és a simek rájuk adott reakciói tökéletesen visszaadják a természet erejét és szépségét. A simek immár lebarnulhatnak, villámcsapást szenvedhetnek, és akár meg is fázhatnak.

Lásd vendégül az évszakokat az otthonodban: Simed megtanulhatja a sütőtökös pite receptjét, és újjávarázsolhatja az otthonát az új bútorok és díszítőelemek segítségével. Számos újdonság vár, minden évszakra jut valami különleges meglepetés: készülj a nyárra a barnítókabinnal, vagy alapozd meg az ünnepi hangulatot a ház díszkivilágításával és feldíszítésével!

Öltözz az évszaknak megfelelően: Frissítsd fel simjeid ruhatárát az új, szezonális darabokkal: téli szerkók, vízálló overallok, esőkabátok, esernyők és lidérc-napi jelmezek sokasága várja, hogy fel- és kipróbáld őket!

Fogadj rejtélyes vendégeket: Nem csak az új időjárási jelenségek hoznak változatosságot az égboltra! Barátkozz össze egy földönkívüli látogatóval, és használd a repülő csészealját: rabolj el vele egy környékbelit, vonj megszállás alá egy közösségi területet, vagy kelj útra a csillagok közé!

Lazíts elegánsan a Különleges kiadás részét képező JégbárbanAz elegáns, jégből faragott bárpult, bárszékek és klubasztal jóvoltából simed méltó fogadtatásban részesítheti a vendégeit. Az új, különleges berendezési tárgyak – mint a jégből faragott étkezőszék és -asztal, kávézóasztal, heverő és kétszemélyes fotel – egyedi stílust kölcsönöznek bármely simlak helyiségeinek. A jégbár egyedi építészeti elemeket is tartalmaz, amelyekkel egyéni stílussal ruházhatod fel simjeid épületeit.

TESZTEK

 

BEMUTATÓ VIDEÓ

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

[flagallery gid=38]