Sims 3 CC Gyűjtemény

Jó étvágyat ismét!

Pár hete hoztam nektek egy halom nyálcsorgató kaját, amit a Sims 2 szerencsés simjei nem csak nézegethetnek, el is tudnak fogyasztani. A választék elég széles lett. Ezzel szemben a 3-hoz nagyítóval kellett keresni a tartalmakat, de azért akadt egy-két jó letöltés, lentebb keresgélhettek két oldal kínálatából is.

Picture

EZEN az oldalon találtam a legtöbb finom falatot, érdemes átlapozni ezt a pár oldalt. Kiemelném a legjobbakat: hidegtálak, ínycsiklandó torta és más sütemények, néhány szelet pizza és különböző hamburgerek.

Around the Sims 3-on is fellelhető néhány finom falat, főként üzletekben vásárolható harapni valók Nekem leginkább a kompletten letölthető pékség kínálata tetszik, ami egyúttal egy helyszín felépítésében is segítségünkre lehet. ITT már palacsintát is találtok, de csokiból sincs hiány. Az ünnepi asztalra is jut ehető édesség.

Ha valaki úgy érzi, nem néztem eléggé szét, és van még pár kincset érő, témába vágó link a tarsolyában, az ne habozzon megosztani velünk azt a [email protected] e-mail címen. De ugyan ezt megtehetitek abban az esetben is, hogy ha kihagyhatatlan ötletetek van a szemezgető témájával kapcsolatban, netán konkrét link csokrot, videót, esetleg külföldi tale-t is meg tudtok velünk osztani.

NoAngelBrigi