Sims 3 Álomállások

PictureMegjelent: 2010. június 3.

Tedd izgalmasabbá Simjeid dolgos hétköznapjait az új álláslehetőségek sokaságával! A The Sims™ 3 Álomállások kiegészítővel Simed a város hősévé válhat, vagy a szomszédok életét is megkeserítheti. Munkálkodjon Simed bátor tűzoltóként, a város arculatát átformáló építészként vagy merész tetováló művészként. Vajon high-tech feltalálóként Simed zsebe tömve lesz Simoleonnal, vagy őrült tudósként nehezen összekuporgatott aprópénzből él? Felfedi majd a titkokat magánnyomozóként ujjlenyomatok vagy gyanúsítottak után kutatva? Jövőjük a te kezedben van!
Most először követheted Simjeidet a munkába és irányíthatod cselekedeteiket!
Légy hős, vagy törj borsot a szomszédok orra alá tűzoltóként, magánnyomozóként, orvosként, szellemvadászként és így tovább!

Válaszd ki Simed karrierútját – a jó vagy a gonosz oldalán dolgoznak majd, kreatívan törekednek a sikerre vagy naplopóként kibújnak a felelősség alól?

Simed munkahelyi döntései megváltoztatják a várost és más Simekre is hatással lesznek. Építészként változtasd meg a város képét, vagy divatdiktátorként teremts új sikket a szomszédságban.

Szerezz új képességeket! Sajátítsd el a feltalálás, szobrászat és tetoválás művészetét, majd új képességeiddel keress több Simoleont!

 

TESZT

 

BEMUTATÓ VIDEÓ

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

[flagallery gid=34]