Sims 3 Alapjáték

PictureMegjelent: 2009. június 4.

A The Sims 3 határtalan kreativitásával és váratlan eseményeivel szórakoztató kikapcsolódást nyújt. Hozz létre számtalan egyedi simet és irányítsd életüket! Alakítsd ki külső és belső tulajdonságaikat! Építsd meg otthonukat – legyen az kiválóan berendezett álomotthon vagy furcsa vidéki kúria.

Küldd el a simeket, hogy fedezzék fel az állandóan változó szomszédságot és találkozzanak más simekkel a belvárosban. A teljesen új játékmenetben eldöntheted, hogy beteljesíted-e simed sorsát és valóra váltod álmait.​

Új, összetett, élő szomszédság – Simjeid szabadon barangolhatnak az állandóan változó szomszédságban – vidd el simedet a parkba, hogy találkozhasson barátaival; küldd el egy randira a bisztróba vagy egy látogatásra a szomszédba, vagy akár a temetőbe. Vajon mi fog történni? Vagy irány a természet! Csodáld meg a tengerpart vagy a hegyvidék szépségét!

Új ‘Sim létrehozása’ funkció – Hozz létre bármilyen simet, csak a képzeleted szabhat határt! A könnyen kezelhető eszközökkel testre szabhatod simed arcvonásait, hajszínét, szeme színét és még sok mást! Simed testalkata is egyedi, hiszen a testsúlyát és izomtömegét is te határozhatod meg.

Új, valósághű személyiségek – Alkoss milliónyi egyedi személyiséget a személyiségjegyek kombinációjával! Lehet simed gonosz, őrült, kleptomániás, romantikus és még sok más. Befolyásold simed viselkedését a kiválasztott személyiségjegyekkel. Vajon egy aranyszívű neurotikus ám romantikus simet hozol létre, vagy egy szuper-zseni simet gonosz gondolatokkal?

Határtalan testre szabhatóság – Alakíts kedvedre mindent! Tervezd meg álomotthonodat és rendezd be, hogy hűen tükrözze simed személyiségét! Alakíts mindent az ízlésed szerint a padlótól a szobanövényekig, huzatoktól a heverőkig, tapétától a rolókig.

Új és gyors játékmenet jutalmakkal – Nézz szembe rövid és hosszú távú kihívásokkal, majd gyűjtsd be jutalmadat. Ha gyorsan pénzhez akarsz jutni, használd ki a váratlan lehetőségeket! Döntsd el, hogy beteljesíted-e simed sorsát. Vajon rocksztár, rabló vagy világ ura lesz simed?

Kapcsolódj és oszd meg alkotásaidat a Sims 3 online közösségi portálon – Szerezz bónusz tartalmakat ingyen – tölts le simeket, ruhákat, bútorokat, házakat! Alkoss és ossz meg simeket, házakat, videókat! Csatlakozz a Sims 3 közösséghez, hogy megoszthasd ötleteidet a többi sims rajongóval!

 

TESZTEK

BEMUTATÓ VIDEÓK

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

[flagallery gid=33]