Sims 2 Trendi tini cuccok

PictureMegjelent: 2007. november 5.

Adj meg tini simjeidnek mindent, ami csak szükséges lehet ahhoz, hogy kifejezzék egyedi stílusukat a Sims 2 Tini cuccok révén! Most tini simjeid egyediek lehetnek a teljesen új burkolatok, dekorációk, divatok révén, és három stílus közül választhatnak – “Gót”, “Deszkás” és “Felső tízezer.” Adj simjeidnek új sztereót, TV-t, és egyéb kütyüket, hogy naprakészek legyenek, és kapcsolatban maradhassanak barátaikkal! Győződj meg róla, hogy simjeid mindig a legfrissebb tini divat szerinti sportszerkókban nyomják, legyen szó melegítőkről, avagy jóga szerelésről! Engedd, hogy simjeid olyan módokon fejezzék ki magukat, ami csak a tiniknek adatik meg!

A felső tízezer fényes élete 
Győződj meg róla, hogy társassági pillangód megkapja a neki járó alvást luxuságya révén, és diktálja ő a divatot osztályon felüli szépség asztala segítségével
Egy szépen faragott szekrény az ideális arra, hogy elit tini simed benne tartsa menő cuccait.
A fiatal sim lányok lány pizsamában lebzselhetnek, amelyek aranyos inget és nadrágot párosítanak hozzájuk való nyuszis papucsokkal.

Legyen tiéd az extrém sport életstílus! 
Szereld fel simed szobáját egy gördeszkával és szörfdeszkával, hogy megmutassák veszélyes, ám egyben meditatív életstílusukat.
Adj nekik keki sortokat, és egyéb hűvös időbe való ruhákat, amelyek tökéletesek a lebzseléshez!

A gót sötét világa 
Alakítsd át gót simed szobáját sötét lelkének tükörképévé borús hangulatú tárgyakkal, mint például egy vörös-fekete szekrény és plüss, plusz bársony székek.
Töltsd meg öltözőszekrényüket sötét és lázadó cuccokkal, például csatokkal, övekkel, bakancsokkal, és bőrszerkóval, tetkóval!

 

BEMUTATÓ VIDEÓ

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

[flagallery gid=30]