Sims 2 Letöltés

Sims 2 Letöltés – Wilson ház a Dennis, a komisz című filmből

Régen közöltünk már látogatói cikket, most viszont pótoljuk, és nem is állunk meg ennyinél – Greg Samsa egy teljes, letölthető Sims 2-es házzal lepett meg minket a napokban. Mivel a széria még ma is nagyon népszerű, az új alkotások viszont ritkák, itt a nagyszerű alkalom, hogy az ős-simmerek is felfrissítsék végre kicsit városukat! Ráadásul nem is egy ismeretlen épületet kapunk, hanem… ugye, nem kell bemutatnom a Dennis, a komisz című filmet?

A továbbiakban pedig átadjuk a szót Gregnek, és köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk munkáját!

Greg Samsa: Nem tartom magam az építészet nagy rajongójának, de időnként egy-egy szebb épület meghozza a kedvem ahhoz, hogy megpróbáljam valamilyen játékban újraalkotni. Így volt ez most is. Pár hete néztük a “Dennis, a komisz” című filmet a tévében, és az idős Wilsonék háza annyira megtetszett, hogy elhatároztam: ezt meg kell építeni! A végső löketet TimMac adta hozzá, aki a „Fel!” építményével inspirált arra, hogy én is belekezdjek az ötletem megvalósításába.

Igyekeztem minél pontosabban lemásolni, de a Sims 2-nek megvannak a maga korlátai. Nem mindig sikerült megtalálnom a tökéletes falat, dekorációs elemet, ráadásul mivel a házat szinte csak az utca felől láthatjuk a filmben, a hátsó részeket pedig csak egy-két szögből mutatják, így használnom kellett egy kicsit a fantáziámat.

A már említett korlátok, hiányosságok. Az eredeti háznak ezen a kiugró részén volt alátámasztása, viszont mivel olyan elemek nincsenek a játékban, kénytelen voltam hagyni, hogy „lógjon a levegőben”. Természetesen, ha valakit ez nagyon zavar, aláépíthet egy kis alapozást, egy pillanat az egész.

Két változatot készítettem. A „Wilson haz – butorozatlan” csak kívülről van megépítve, nem csak bútorok nem találhatóak benne, de szobákra sem osztottam. Az, hogy mit építesz bele, teljesen rád van bízva! 😉

A „Wilson haz – berendezett” nevű fájl pedig egy általam szabadon dizájnolt házat takar. Stílusában próbáltam valami régieset alkotni, egy kis gót stílust hozzáadva. Hogy mennyire sikerült jól, azt csak ti tudjátok megmondani.

Kívülről nem sokban tér el a bútorozatlan változatától. Épp csak egy-két dekorációs tárgyat helyeztem el, valamint világítást. Aki jól figyelt, annak akár az is feltűnhetett, hogy a bejáratnál levő lámpákat lecseréltem. Jobban tetszett ez a változat.

A házban egy kisebb család fér el. Két szoba található az emeleten, és a tetőtér is lakható.

Vessünk is csak rá egy pillantást felülnézetből!

(Igen, a tetőtérnél hiányzik egy egységnyi fal… 🙁 Sajnos nem engedte letenni, a lépcső miatt – amit nem teljesen értek, hiszen elvileg nem akadályozna a fal senkit… De hát, a Sims logika…)

A garázsból egy kis műhelyt alakítottam ki, ahol a férfi szabadidejében barkácsolgathat. A másik melléképülethez (kreativitás és ötlet hiányában) nem nyúltam, továbbra is kong az ürességtől.

Lejjebb, a lapozható galériában további képeket találhattok a ház főbb helyiségeiről.

Ha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődését, akkor jöjjenek a technikai információk!

Bútorozatlan változat:

Típus: lakótelek
Méret: 40×50 egység (4×4 telekméret)
Ár: 51.189 $

Szükséges kiegészítők:

  • Éjszakák
  • Megnyitottunk – Vár az üzlet!
  • Trendi Tini Cuccok
  • Paloták és Parkok Cuccok

 

Bútorozott változat:

Típus: lakótelek
Méret: 40×50 egység (4×4 telekméret)
Ár: 142.532 $

Szükséges kiegészítők:
Az előbb felsoroltak mellett (!)

  • Szabadidő
  • Évszakok

 

Megjegyzés: Lehetséges, hogy olyan kiegészítő is szükséges, amely nincs felsorolva, ugyanis néhány dolognál nem tudtam kideríteni, hogy az alapjátékhoz tartozott-e, vagy később érkezett, és mivel.
Ha azt tapasztalod, hogy egy fel nem tüntetett kiegészítő hiányában nem tudod telepíteni a tartalmat, vagy esetleg játék közben felismered, hogy az egyik tárgy, kerítés, stb. egy ilyen kiegészítővel érkezett, kérlek, jelezd, és én megpróbálom kijavítani.

[flagallery gid=55]

Köszönöm, hogy végigolvastátok a cikkemet. Remélem, tetszik a ház, és fogjátok majd használni. Sok örömet hozzá, és Kafka legyen veletek!

Letöltöm!

 

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.

6 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Ruby
5 évvel ezelőtt

Ez annyira szuper lett!
Szinte hallom Dennis hangját, hogy Mr. Wiiiiiiilson! 😀

Matt
Admin
5 évvel ezelőtt

Greg, nagyon jól sikerült a házad! Imádtam a filmet. 😀

TimMac
5 évvel ezelőtt

Szerintem is szuper lett! 🙂 Esetleg még a veranda fölé tettem volna padlót, hogy ne lássuk a sims fura tető-összemetszéseit alulról, de ez csak részletkérdés. Ami pedig azt a “lebegő” részt illeti, akár még meg is állhat úgy, alátámasztás nélkül, ha úgy van kialakítva a szerkezet. (Az más kérdés, hogy az amerikai lakóházaknál pont nem olyan a rendszer 😀 )

Gregoretta
5 évvel ezelőtt

Ó, bocsánat, hogy csak most reagálok a kommentekre! :O
Köszönöm mindenkinek, örülök, hogy tetszik.
TimMac: Ó, tényleg, erre nem gondoltam! Mármint a lepadlózásra. Mindig tanul az ember újat, hogy mire kellene figyelni.

(Bocsi, hogy még itt nyaggatlak titeket, de… akkor majd bekerül a saját letöltések közé a cikk? Vagy egyelőre egyetlen Sims 2-es tartalomnak még nem szeretnétek külön fület.)

Gregoretta
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Thea

Jaj, semmi baj! 🙂 Köszi, hogy kikerült, és, hogy most már a gyűjteményben is megtalálható. 🙂