Sims 2 Letöltés,  Sims 3 Letöltés

Nosztalgiára fel! Töltsd le a teljes My Sims TippTárat!

Közel tíz éve már, hogy a My Sims oldal bezárta kapuit, de sosem merült feledésbe: a régi simmerek időről-időre felemlegetik a régi szép időket, és az oldalunkon is sok olyan tartalom található, amelyek egykor a My Sims felületén láttak napvilágot.

A Sims Addicts – egykori Sims Tales – elsősorban a történeteket mentette át az utókornak (a szerzők beleegyezésével), a My Sims azonban gazdag tipptárral rendelkezett, ami az addig megjelent szériák játékmenetéhez kínált segítséget. Ezek a tippek szerencsére nem vesztek oda, a szerkesztők mentést készítettek róluk, és egy ideig mi is elérhetővé tettük őket az olvasók számára. Az erre a célra létrehozott aloldalunk azonban egy ideje sajnos elérhetetlenné vált; a fejlődés nem állt meg, a mai böngészők már nem kezelik jól a tíz évvel ezelőtti tartalmakat.

Felvetődött a kérdés, hogyan tehetnénk ismét elérhetővé számotokra? Először arra gondoltunk, cikkenként áttöltjük az oldalunkra; ha már a régi dizájnt nem menthetjük meg, legalább a tartalom legyen hasznára az új simmer generációnak. Némi böngészés után aztán kiderült, a My Sims zárása után még sok új információ vált elérhetővé a korábbi szériákról, amivel szívünk szerint kiegészítenénk a tippeket, ezzel az átalakítással viszont szinte semmi sem maradna érintetlen a korábbi TippTárból.

Úgy döntöttünk, szeretnénk inkább teret adni a nosztalgiának, és a My Sims és a régi tippírók előtt tisztelegve letölthetővé tesszük az eredeti formát: kicsomagolás után Mozilla böngészővel bebarangolhatjátok az oldal azon részét, ami túlélte ez elmúlt évtizedet. Így ti azonnal választ kaphattok azokra a kérdéseitekre, amiket a My Sims megválaszolt már – mi pedig anélkül dolgozhatunk a korábbi szériák frissített tippjein, hogy közben lerombolnánk egy korszak szimbólumát.

Kezdődjék az időutazás, katt ide a letöltéshez!

A TippTár tartalma a My Sims oldal tulajdonát képezi. A benne található cikkek szabadon felhasználhatók és terjeszthetők, de csakis az eredeti forrás és szerzők megjelölésével!

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments