Sims 2 Letöltés

Hogyan töltsd le a komplett Sims 2 játékot?

A Sims 2 egy korszakkal ezelőtt, 2004-ben jelent meg, forradalmasítva az életszimulációs játékokat, és rabul ejtve sok még ma is aktív Sims játékos szívét. Bármilyen nagyszerű is volt egykor, az idő telt-múlt, újabb Sims szériák jelentek meg, és ma már a legtöbben a Sims 3 vagy Sims 4 indítópaneljére kattintanak, amikor leülnek játszani.

A Sims 2 felett eljárt az idő, az EA pedig bezárta egy fiókba, és eldobta a kulcsot. Mielőtt a boltok polcáról véglegesen eltűnt volna a játék, ingyenesen letölthetővé tették Originen, és ez a lépés azt jelzi, az eladásból származó bevételnél már többet ért számukra, ha ezzel a verzióval berántanak még egy-két játékost a közösségbe.

Mi az oldal megalapulása óta tartózkodunk az illegális témáktól, a Sims 2 viszont sok fejfájást okozott számunkra. Sokan keresik még, és valójában egy ma is élvezhető, kedves játék, boltokból hozzájutni azonban lehetetlen. Hagyjuk, hogy feledésbe merüljön, holott az EA is ajándékba adta?

A Sims 2 ma abandonware programnak minősül, ami azt jelenti, bár a jogok a gyártónál vannak (és maradnak is még évtizedekig), az EA-nak már nem származik anyagi haszna az eladásból, nem viseli gondját a játéknak, és nem lép fel a másolt példányok terjesztése ellen. Joggal feltételezhetjük, hogy a cég már az új verziókra szeretne koncentrálni. Mivel a Sims 2 számos retro játék letöltő oldalon megtalálható, úgy döntöttünk, ameddig az EA nem nyilvánítja ki nemtetszését, segítséget nyújtunk azoknak, akik szeretnék kipróbálni ezt a szériát is – akár első simses élményként, akár az újabb Sims verziók rajongójaként.

A játék csak Windows alatt futtatható, és kompatibilis a Windows 10 operációs rendszerrel is. A régi grafika élvezhetőbbé tehető néhány beállítással/moddal, amelyekhez segítséget kaptok a lenti telepítési útmutatóban. Bízunk benne, sok örömet leltek majd ebben a klasszikus játékban!

Komplett Sims 2 letöltés és telepítési útmutató

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.
Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments