Sims 2 Kihívás,  Sims 3 Kihívás,  Sims 4 Kihívás

Víg özvegy kihívás

Ma egy saját kihívással jelentkezünk, amely Carmilla elméjéből pattant ki, így biztosan újdonság lesz mindenki számára. A Víg Özvegy kihívás minden szériával játszható, és különösen ajánlott azok számára, akik előszeretettel koncentrálnak a Sims romantikus lehetőségeire, és boronálják össze karakterüket minél több lovaggal/hölggyel. A tovább mögött máris olvashatjátok a részleteket!

A kihívás bármelyik szériával játszható.

Tilos:

  • csaláskóddal pénzhez jutni
  • csaláskóddal a kapcsolatmutatókat feltornázni
  • a sim nem vállalhat semmiféle munkát
  • maximum 5.000 simoleon lehet a számláján kezdőtőkeként

A kihívás kezdete

Készíts egy fiatal felnőtt lányt. A személyiségére vonatkozóan nincs kikötés.

Két simhéten keresztül minden nap randizzon a simed – de sosem ugyanazzal a férfival! Köss újabb és újabb ismeretségeket, és minden este mással keresd fel a kávézót/klubot/éttermet.

Fontos, hogy a randik végén a partnereiddel a barátság és romantikus kapcsolatmutatód minél magasabban álljon!

Amint letelt a két hét, és túl vagy minimum 14 randin (lehet több is, ha simed egy nap két találkozón is részt vesz), kezdődhet a kihívás igazi része:

válassz ki egyet magadnak a randipartnereid közül, és házasodjatok össze. Fontos, hogy a többi randipartnered NE hívd meg az esküvőre!

Töltsétek el a nászéjszakát, méghozzá a gyermeknemzésre kiélezve a dolgokat, majd egyszerűen végezz a férjjel. Teljesen mindegy, hogy pincébe zárod, vagy medencébe fullasztod – a lényeg, hogy a nászéjszakát követően sajnálatos módon eltávozzon az élők sorából.

A sírkövet helyezd el a kert hátuljában.

Ezután várd meg, hogy kiderüljön, sikeres volt-e a gyermeknemzés, vagy sem.

Amennyiben simed nem vár gyermeket, keresd fel egy újabb randipartnered, házasodjatok össze, és ismételd meg vele is ugyanazt, mint az első férjjel, azonban most ne a gyermeknemzés, hanem az etyepetye opciót alkalmazd a nászéjszakán. Végezz a férjjel, és az ő sírkövét is helyezd el a kert hátuljában.

Ezt a folyamatot ismételgesd a randipartnereiddel, folyamatosan váltogatva a gyermeknemzés és etyepetye opciókat.

A kihívás akkor ér véget, ha

  • mind a 14 randipartnert „elhasználod”,
  • simed kizárólag házasság útján eléri az 250.000 simoleon vagyont.

Amennyiben simed bármelyik férjétől teherbe esik:

  • ha a gyermek fiú, folytathatod a kihívást, mintha mi sem történt volna,
  • ha a gyermek lány, nem köthetsz több házasságot, nem vállalhatsz munkát, kizárólag az addig házasságok útján összegyűjtött vagyonból kell felnevelned a gyermeket. Amint eléri a fiatal felnőtt kort, kezd elölről vele a kihívást. 🙂

Írta: Carmilla