Sims 2 Kihívás,  Sims 3 Kihívás,  Sims 4 Kihívás

Szingli apu öt gyerekkel kihívás / Single Father with five Kids Challenge

A mai napon ismét egy kihívással gazdagodott oldalunk, ezúttal Lee jóvoltából. A “Szingli apu öt gyerekkel” kihívás eredetileg The Sims 3 játékhoz íródott, témája miatt azonban bámelyik szériával végigjátszható – akit igazán kemény fából faragtak, akár a tegnap megjelenet The Sims 4 Parenthood kiegészítővel is nekifoghat a játéknak! Köszönjük szépen Lee-nek a kihívást, és jó játékot kívánunk a próbálkozóknak!:)

Milo és Alice McDonald boldog házaspár volt öt különösen rakoncátlan gyerekkel. Mrs. McDonald jól kezelte őket, szeretettel és sütikkel. De amikor egy szörnyű baleset szétszakította a családot, Alice elment ebből a világból, és Milo egyedül maradt a gyerekekkel.

Először is, nem kötelező ezeket a neveket használnod amiket én használtam.
Másodszor készítened kell egy felnőtt férfi simet, bármilyen tulajdonságokkal, kivéve a Gyűlöli a gyerekeket tulajdonságot. Ez a tulajdonság nem szerepelhet a kihívásban.
Ezután készíts öt gyereket, legalább két tini, egy gyerek, és tipegők, lényeg hogy öten legyenek. (Én például 3 tinit csináltam)

Ezután be kell költöztetned őket egy üres telekre, vagy egy négy szobás otthonba, attól függően mennyit akarsz játszani. Csupán 200 simoleon van a neveden, a temetés elapasztotta a bankszámládat.
A te elég kemény munkád az, hogy otthon maradj és felnőtt korukig neveld az öt gyereket, amíg meg nem születik az első unokád.

Szabályok

Az apa csupán részmunkaidőben dolgozhat vagy magánvállalkozó lehet. A gyerekek járhatnak iskolába de nem bentlakásos iskolába. A tinik nem vállalhatnak munkát, nekik az iskolára kell összpontosítaniuk. Nem lehet csalni, és csak a játék elején egyszer használhatod a familyfunds kódot. Jó szórakozást!

 

Fordította: Lee