Sims 2 Kihívás,  Sims 3 Kihívás,  Sims 4 Kihívás

Aranyásó kihívás / Gold digger challenge

Mai szemezgetőnkben ismét egy olyan kihívással találkozhattok, amit minden széria játékosai kipróbálhatnak, még ha eredetileg Sims 4-re íródott is. Lee volt olyan kedves, elküldte nekünk saját Aranyásó kihívás fordítását, így ti is felpattanhattok simetekkel a friss házas és gyászoló özvegy élet hullámvasútjára, hogy minél több simoleonnal hajthassátok fejeteket álomra éjszakánként. A kihívás egyébként a Sims Kihívások gyűjtőoldalon is elérhetővé válik, és reméljük, sokan követitek még a jó példát, és megleptek minket egy-egy kihívás fordításával a jövőben is!:)

Ez a kihívás hasonló a Fekete Özvegy kihíváshoz. Azért hoztam létre mert nem szeretem befalazni a simjeimet, megfullasztani, satöbbi. Segít ha összeházasodsz öreg simekkel, hogy a kihívás a lehető legrövidebb időn belül megvalósulhasson.

Célok

Házasodj 10-szer. Amikor egyik házastársad meghal, helyezd a sírkövet az udvarra. Legalább 10 veled azonos nemű ellenséged legyen. (Meg kell lennie köztetek az “Ellenség” státusznak.) Érd el a 100.000 simoleont és legyen egy darab tortád is.

Kezdet

Készíts egy fiatal felnőtt férfi vagy nő simet. Bármilyen életcélja vagy tulajdonsága lehet. Építs neki egy otthont és indulás! Ha jónak látod, bármikor megváltoztathatod az életcélját.

Szabályok

Össze kell házasodnod az áldozattal, hogy örökséget kaphass. A házastársadnak természetes úton vagy véletlenül kell meghalnia. Nem falazhatod be őket, és nem veheted el a medence elől a létrát hogy meghaljanak. Azonban előidézhetsz olyan eseteket, amik végzetesek lehetnek. Pl: Elektromos készülék javítása, torta elcsenése a tehénnövényből, séta tüzes területre stb. Aranyásód nem dolgozhat az otthonán kívül. Festhet, eladhatja a termékeit, stb. Az Aranyásó megvásárolhatja a Megfiatalító bájitalt vagy megihatja a tehénnövény tejét. Nem teheted eleve halhatatlanná a Családkészítőben. Ez a szabály azért van mert a kihívás eltarhat egy ideig. Nem lehetnek azonos nemű barátaid. Ezek potenciális versenytársakat jelentenek, és úgy is kell őket kezelni. Ugyanakkor annyi ellenkező nemű barátod lehet ahányat csak akarsz. Ha szeretnéd, lehet gyermeked. A sírköveket a telken kell tartani. A halott házastársak üvöltő kísértetei csak fűszerezik a játékot. Az Aranyásó nem kezdhet romantikus kapcsolatba valakivel, amíg a házastársa nem halott. A barátságukon azonban dolgozhat.
Ha szeretnéd homoszexuális simmel csinálni a kihívást, változtasd meg a barátok és ellenségek nemét a játékodban. Szeresd az egyik nemet és gyűlöld a másikat.

Fordította: Lee