Sims 2 Jó utat!

PictureMegjelent: 2007. szeptember 7.

Ragadd ki simjeidet az unalmas hétköznapokból, és vidd el őket egy utazásra. Három egzotikus helyszín közül választhatsz.

Befizethetnek egy luxuslakosztályra a nyugalmas trópusi szigeteken, vagy kempingezhetnek a hegyek között. Elutazhatnak a Távol-Keletre, hogy felfedezzék az ottani kultúrákat. Simjeid nagyon jól fogják érezni magukat – ezt segíti majd a sok új tevékenység is, amitől simjeid 10 évvel fiatalabbnak érezhetik magukat.

Utazás 3 csodálatos helyre
Mindegyik helyszín egy magával ragadó tájon fekszik, ahol különleges emberekkel találkozhatsz, különféle dolgokat tanulhatsz. Próbáld ki a helyi konyhát, nézz meg néhány kulturális központot, és nézd, hogyan fedezik föl simjeid az új területeket!

Küldd simedet kirándulni!
Üveg aljú hajókon kalandos körutakat tehetnek simjeid, miközben új arcokat ismernek meg. Egy biztos: Simed nem fog unatkozni!

Szerezz be különleges emlékeket!
Különleges helyeken különleges boltban különleges ajándékot vásárolhat simed, amit emlékként őrizhet. De ha simed spórolós, akár a parton, a homokban is kereshet különlegességeket!

Szállj meg szállodákban!
A gazdagabb simek elmehetnek egy csodálatos luxusszállodába, ahol elkényeztetik őket, élvezhetik a szobaszerviz kényelmét. De ha simednek nincs a bőre alatt is pénz, egy barátságos kis panzió is megteszi, a lényeg, hogy simed jól érezze magát!

 

KRITIKÁK

 

BEMUTATÓ VIDEÓ

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

[flagallery gid=23]