Sims 2 Házi kedvenc

PictureMegjelent: 2006. október 20.

Most először készíthetsz simeidnek állatot úgy, hogy szeretgethetik, megölelgethetik, elvihetik sétálni a parkba és nevelhetik is őket. Az állatkészítővel olyan állatot alkothatsz, ami leginkább megfelel az igényeidnek. Válaszd ki a kutya vagy cica fajtáját (pl. Maine Coon vagy Labrador) és tervezd meg az állatod egyedi bundáját. Kedvenceidnek most már saját munkája lehet, válassz neki hivatást a szórakoztatóiparban, legyen őrző-védő vagy szolgáltató karrierje. Vidd ki sétálni a Központi parkba vagy más közösségi területre, ahol találkozhatsz más simekkel, amíg kis kedvencednek válogatsz a számtalan tartozék közül. Legyél te a város doktora és irányítsd a Városi Állategészségügyi Centrumot.

A simjeid háziállatot tarthatnak

Adj kutyát, macskát, madarat vagy akár tengerimalacot a háztartásodhoz. A kiscicákat dajkáló gyerekek, az álomszuszék trikolor macskával tévéző felnőttek vagy a hűséges németjuhászt sétáltató idősebbek is élethosszig tartó különleges pillanatokat oszthatnak meg kedvenceikkel.

Hozz létre állatokat!

Válassz tucatnyi kutya- és macskafajta közül, mint mopsz vagy perzsa. Vagy hozd létre saját egyedi fajtádat a testalkat, arcforma, szőrzet és további beállítások segítségével. Aztán alkosd meg a személyiségét! Az, hogy boxer kutyád tehetséges vagy bolondos, vagy burmai macskád hiperaktív vagy lusta, csakis a te döntésed!

Játssz a genetikával!

Keresztezz különböző fajtákat, hogy egyedi kedvencet hozz létre, vagy jegyeztesd be új fajtaként, és így bármikor elérhetővé válik a Családszerkesztőben, mint egyedi fajta.

Ül, Spike, ül!

Simed megtaníthatja állatait trükkökre, mint pacsi, hozd vissza, forogj, és még többre is. A rendetlen állatok belehempereghetnek a szemétbe vagy szétkarmolhatják a kanapét, de simed egy kis figyelemmel megszüntetheti a helytelen viselkedést.

Az állatok is dolgozhatnak

A kiképzett állatok önálló munkával is rendelkezhetnek, és mozisztárként, mentőállatként vagy elit biztonsági egység tagjaként is kereshetik kenyerüket.

 

KRITIKA

 

BEMUTATÓ VIDEÓ

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

[flagallery gid=21]