Sims 2 Évszakok

PictureMegjelent: 2007. március 2.

Irány a természet! Simjeid végre kipróbálhatják a váltakozó évszakok során kínálkozó szórakoztató tevékenységeket.

A hócsatától kezdve a szentjánosbogár kergetésen keresztül az avarban ugrálásig egy csomó időjárásra jellemző mulatság vár rájuk. Családias tél, romantikus tavasz, barátok közt eltöltött nyarak, és karrier-egyengető ősz. Simjeid egész évben új karriereket próbálhatnak ki, új képességeket fejleszthetnek, de vigyázz, az időjárás változásai felelősséget is rónak rád.

Figyelned kell simjeid változó hőmérsékletét, nehogy megfagyjanak, vagy éppen ellenkezőleg, napszúrást kapjanak! Öltöztesd őket megfelelően, vagy viseld a következményeket!

Az évszakok jótékony hatásai
Az évszakok hatással lesznek simjeid kapcsolataira, hangulatára, vágyaira és félelmeire!

Új tevékenységek
Simjeid és családtagjaik valamint barátaik újabb és újabb szórakoztató tevékenységekben vehetnek részt. Építtess velük hóembert, pancsoljanak a medencében, fogózzanak az udvaron vagy korizzanak a jégpályán!

Arasd le kemény munkájuk gyümölcsét
Termelj gyümölcsöt és zöldséget a kertben, készíts energiaitalt, szerelmi bájitalt, gyógyitalt és sok minden mást!

Fejlessz új képességeket
Csatlakozz a kertészklubhoz, hogy még szebb kertet alakíthass ki, és még nagyobb jutalmakat nyerhess! Horgássz a tavakban, majd készíts a fogásból vacsorát! Készülj fel meglepetésekre is!

Próbáld ki a legújabb 6 karriert
Simed kipróbálná magát kalandozóként vagy játékosként? Talán inkább a zenészek életét próbálná ki? Esetleg újságírással vagy oktatással foglalkozna inkább? Az új karrierek során a sikeres simek olyan jutalmakban részesülhetnek, mint például a Heavy Metal gitár.

Öltözz az időjárásnak megfelelően
Gondoskodj a megfelelő viseletről a téli kabáttól, fülvédőtől és kesztyűtől az esőkabáton keresztül a fürdőruhákig.

Új szórakoztató tárgyak
Irányítsd az időjárást a Felleggyárral, nevelj gyümölcsöket és zöldségeket az üvegházban, használd a koripályákat, álmodozz a kívánságok kútja mellett, és csobbanj egyet az új vízicsúszdán!

 

KRITIKA

 

BEMUTATÓ VIDEÓ

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

[flagallery gid=19]