Sims 2 CC Gyűjtemény

Vidékre fel! – Sims 2 állatos egyedi tartalom gyűjtemény

Helló!  Egy kis kihagyás után újra itt vagyok, ezúttal egy Sims 2 minigyűjteménnyel. Az állatok nem csak dekorációk, tehát valamilyen szinten működnek is. Összesen 13 egyedi található ebben a gyűjteményben. Néhány állat NJK-nak van titulálva, nekik szükségük van enni- és innivalóra, különben éhen halnak. Szaporodnak is, ezt nem lehet befolyásolni, csak úgy, hogy azonos nemű lesz az összes állatod abból a fajtából (ha nem akarsz kicsiket). Vagy külön veszed a táblásakat (tehát az NJK-kat). A többiek szobrok, nekik nincs szükségük törődésre, néha pózt változtatnak, simed interakcióba léphet velük, szaporodnak (ha messze teszed egymástól őket, akkor lehet, hogy nem; én csak úgy próbáltam, hogy egymás mellett voltak) és hangokat adnak ki (nem csak ők, hanem az NJK-k is).
Ha valakinek segítségre van szüksége az egyedi tartalmak telepítéshez az itt találhat.

 

Ne maradj le semmiről!
Kérj értesítést minden friss cikkünkről, vagy állítsd be, milyen típusú tartalmakról küldjünk hírt neked! A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

2
Hozzászólás

Kérjük, jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Hozzászólás
1 Válasz
1 Követő
 
Legtöbbször megválaszolt komment
Legtöbbször értékelt komment
2 Hozzászólók
LightAquaGregoretta Samsa Legutóbbi hozzászólók
  Feliratkozás  
Visszajelzés
Gregoretta Samsa
Tag

Wow, hogy nem láttam eddig? :O Ez tök király!
Majd, ha túl leszek az édes jó vizsgákon (khm, khmm… szegény torkomnak nem esik jól az efféle “káromkodás” 😀 ), akkor tuti, hogy ki fogom próbálni! 🙂