Sims 2 CC Gyűjtemény,  Sims 3 CC Gyűjtemény

Terítsünk meg!

Hamarosan vacsoraidő, úgyhogy talán nem bánjátok, hogy ha hozok egy halom finomságot. Néhányan már talán ismeritek a Terülj-terülj asztalkámtippet, ami segít nyálcsorgató díszletet varázsolni a forgatási étkezésekhez. A mai naptól ez is elérhető az oldalon, és mellé összeszedtem pár hasznos linket, ahol mindenféle jót találtok a terítéshez:

Elsősorban a The Sims 2 az én asztalom.
Vidékies stílusú asztalokra, illetve nagy vacsorákhoz a Biological Food szettet ajánlom, teli kosár zöldségekkel és gyümölcsökkel, valamint ezer ízű pitékkel… (Az oldalra regisztrálni kell!)

Modern konyhákba két csomagot is javasolnék ugyan erről az oldalról. Előbbiben számos díszlet található egy jó kis reggelihez, valamint egy halom édesség, és mindenféle alapanyag, melyekkel akár főző jelenetet is játszva forgathattok. A második letöltés inkább egy jó ebédhez ad díszletet, itt már fazekak és lábasok is vannak, üresen, de terített asztalra való, étellel teli változatban is.

Kedvenc gyűjtőoldalam azoknak ajánlom, akik szeretnek kincseket találni, majd egy halom másik kincset is letölteni egyúttal. Az itt megtalálható tárgyak letöltőlinkje az eredeti oldalakra vezet minket, ahol többnyire szettek részeként juthatunk hozzá a mütyűrökhöz.

Vagy rendeljünk inkább kínait? Oké, ITT letölthetitek a tésztával teli dobozkákat több kompozícióban, más hasznos, játékból vett használati tárggyal együtt.

Azért a The Sims 3-ba is akadnak szép dolgok.
Ne csüggedjen, akinek megtetszettek a fent mutatott nyalánkságok, ITT minden finomat, és még más ínycsiklandót is megtaláltok, amit fentebb is mutattam, csak épp a 3-ba. (Az oldalra regisztrálni kell!)

Aki pedig egy királyi lakomával rukkolna elő a forgatáson, annak szeretettel ajánlom a Medievalból a 3-ba importált batyut, teli gyümölccsel és sültekkel.

Kinek mit esznek a simjei a forgatások alatt? Számít ez egyáltalán?


Jó étvágyat a forgatáshoz… vagyis a vacsorához!
NoAngelBrigi