Sims 2 CC Gyűjtemény,  Sims 3 CC Gyűjtemény

Sulira fel!

Borzalmas dolog történt hétfőn… Igen, újra itt az iskola! Jómagam (Brigi) már évek óta nem koptatom a padot, de még élénken élnek bennem az emlékek az első napokról, mikor a csodaszép nyár emlékét elmosták a szigorú tanári tekintetek, a sokasodó házi feladat és a dolgozatok vészes közeledése…

Na de ennyit a nosztalgiáról! Talán nem vigasztal senkit, de bizony a simek is járnak suliba, és az ifjúsági történetek elengedhetetlen helyszíne is gyakran ez a nem túl népszerű épület. Ennek okán készült egy rövid tipp, mely a barátságos – bizony, van olyan – osztálytermek és folyosók berendezésében nyújt segítséget. Ha ez nem lenne elég, akkor lentebb két csokor linket is találtok a tökéletes helyszín megépítéséhez és berendezéséhez. Kitartást kívánunk mindenkinek, és reméljük, hogy az ősz sem akadályoz meg majd senkit az alkotásban!

Sims 2
Mod The Sims-en elég nagy a választék üres és berendezett iskolákból. ITT egy apró kisvárosi általános. ITT egy jóval nagyobb, többféle tanteremmel. EZ és EZ tipikus amerikai középiskolák, EZ pedig egy komor hangulatú bentlakásos. Szépen berendezett épületet tölthettek le INNEN.

Táblákat találtok ITTITT és ITT.

Folyosószerkények és faldekoráció ITT.

Kisiskolásoknak teljes szett ITT, valamint további faldekorációk ITT találhatóak.

A legnépszerűbb tanteremszett INNEN tölthető le, valamint az Egyetemmel jött faliújságok átszínezését megtaláljátok ITT és ITT.

Sims 3
Kompletten letölthető épületeket nem nagyon találtunk, de ITT van például egy katonai iskola, ami némi felújítás és átalakítás után tökéletes gimnázium vagy általános lehet.

Táblákat és padokat találtok ITTITT és ITT.

Komplett testiöltöző szettet tölthettek le INNEN.

Vagány folyosószekrények ITT.

Általános iskolásoknak szánt teljes tanteremszettet tölthettek le INNEN.

A legátfogóbb szettet ITT találjátok meg. A táblától kezdve a padokon át az utolsó füzetig és tollig minden fontos, ami egy tanteremben elengedhetetlen.