Sims 2 CC Gyűjtemény

Jó étvágyat!

A mellékelt képen mindenki jól látja a történést! A pöttöm Szalai Vivien épp egy fincsi zsírkrétát majszolgat. Aggodalomra semmi ok, azért rendes kaját is kapott a gyermek, de közel sem olyan ínycsiklandó falatokat, mint amiket lentebb láthattok majd.

Korábban már volt szó arról, hogyan lehet olyan asztalokat teríteni a simeknek, amitől még a mi szánkban is összeáll a nyál. Igen ám, viszont ezekre az asztalokra igazi étel is kell, nem csak dísz! Ezen a héten szemgyönyörködtető és a simek számára el is fogyasztható falatokat hoztam. Első körben csak a The Sims 2-be, de a közeljövőben várható majd egy csomag a The Sims 3-ba is.

A leggusztább falatokat egyértelműen ITT találjátok. A “jpg” végződésű fájlok képekhez vezetnek, ezekhez tartoznak a megegyező nevű “rar” végződésűek. Aki kaját keres, az vegye a fáradtságot és böngéssze át (főleg azokat, melyek nevében szerepel a “food” szó, illetve bármilyen étel angol neve). Hamburgerek, szendvicsek, főtt ételek és desszertek széles választéka. Sóstól az édesig szinte bármi fellelhető!

Máshonnan is szemezgettem nektek. Kezdjük a nap legfontosabb étkezésével, a reggelivel! Tartalmas szendvicseket találtok ITT és ITT, valamint a játékból teljesen kimaradt tükörtojás is pótolható. Ebédre ajánlom ezeket a leveseket, majd főételnek vagy ünnepi vacsorának halat, esetleg steaket. A kedvenc részem viszont egyértelműen a desszert! Ha fagyira vágynának a simek, akkor ajánlom figyelmetekbe a csokoládét és a vaníliát, de egy gyümölcsökkel megpakolt csokoládés pohárkrém is legalább ennyire finom! Végül a süteményrajongóknak kedveznék egy epres és egy csokis-karamellás sajttortával, valamint egy almás pitével.

Vacsoraforgatásra fel!


NoAngelBrigi