Sims 2 Barkács

Rendezzük be! – Hálószoba a szép álmokhoz

A fiataloknak sajnos elég lassan készült el a hálószobája, hosszú hetekig dobozok és párnák között aludtak. Na de most már minden a helyére került. Lássuk!

01-4454140

Burkolatok szempontjából ugyan azok a színek és anyagok kerültek felhasználásra, mint a nappaliban. Az alap a zöld, amit megbont a téglafal. Szobákba a parketta és a padlószőnyeg a legideálisabb választás, ide az előbbi került. A falakon is variáltam kicsit, elválasztásra került a sokszög, ahol a háló kapott helyet, így egyenesen egy öltözőhelyiségbe nyitunk, ahová került még egy ajtó, hogy innen is át lehessen járni a fürdőszobába.

02-5917484

Az alap hálószobai bútorok mind az IKEA áruházból jöttek, viszont a színük egyedi. A legfontosabb az ágy és a ruhásszekrény. Szerencsére a simeknek akármekkora szekrény megteszi, bármekkorába belefér a rengeteg ruhájuk. Nekem szokásom éjjeliszekrényt is mindig tenni. Erre is kerülhet a lámpa, viszont most a falra szerelt megoldás tetszett jobban. Ez egy alapjátékos darab, a színeit letöltöttem.

03-6032829

A függönyök a nappalit idézik, sötétítő és fényáteresztő. Valamint bekerült egy kanapé, ami szintén alapjátékos, csak a színe egyedi tartalom. Ez nem elengedhetetlen bútor a hálószobába, de az üres tereket kitölti, itt is lehet heverészni, olvasni, és türelmesen várni, hogy Anita végre elkészüljön…

04-3931098

Az üres falakat mindig egy-egy jól megválasztott kép dobhatja fel, ahogy itt is. Az éjjeliszekrényt nem dekoráltam túl, Martin mellett ébresztőóra van, Anita pedig ide is szeretett volna egy orchideát. Más esetben, mikor a szekrényen állnak a lámpák, az oszlopocskák segítségével tehetünk le más tárgyakat. Többnyire órát, növényt vagy könyvet szoktam, de itt is elférnek az apró kacatok.

05-7681207

A fehér ágynemű egy kiegészítővel jött, de ezt nehéz megállapítani, hogy melyikkel. Úgy rémlik, talán a Jó utat! darabja, de javítsatok ki, ha tévedek. A fehér mellé bármilyen takaró jól mutat, most ezt a színes-baglyosat választottam. A díszpárnákat is szeretem az ágyra rakni. Kicsit olyan hatása van, mint ha csak félig lenne beágyazva, és alvás közben elég furán mutat, mert kilóg alóla a takaró, de semmiben sem zavarja a simeket, nincs útban.

06-3041728

A szekrényre az ifjú pár első közös fotói kerültek, és egy virág. Ruhákat, cipőket is lehet ide pakolni, de Anita jobban szereti, ha mindennek megvan a maga helye.

07-8311822

Az ablakok alatti terület sem lett túldekorálva. A kanapé kapott egy párnát és került ide egy fikusz, hogy barátságosabb legyen. Az ablakok miatt a kilátás dekorál. Esetleg növényekkel lehetne telepakolni.

08-3077856

Ugyan a komód is elég lenne, de én szeretek annyi szekrényt tenni a szobákba, ahány sim lakik bennük. Így sosem áll senki sem hisztizve a másik mögött, hogy nem fér oda a ruháihoz. Ráadásul ennek a beépített szekrénynek az ajtaja tükrös is, így szépítkezéshez is használható. Sokat gondolkodtak a lakok, hogy mi kerüljön az üres falra. Anita szeretett volna egy fésülködőszekrényt, de aztán rájött, hogy a kozmetikai cuccainak a fürdőben is van elég hely. Még egy kanapénak nem volt értelme, így kerültek be végül a BILLY polcok. A szőnyeg az Éjszakákkal jött, de ha mégse ismerős, az nem véletlen, mert ez egy átszínezés.

09-6061490

A polcokra Anita holmijai kerültek, és egy növény. A táskát terítővel raktam a polc ezen részére, a többi tárgyat pedig az M betű lenyomásával helyeztem a megfelelő helyére, ahogy azt egy kedves olvasó, Mazsola javasolta. Így valóban könnyebb, mint a korábbi módszeremmel, köszönöm! : ) A táska, a pulcsik és a karkötők, valamint a farmer is egyedi tartalom.

10-4158687

Az alsó polcra mindent elnyelő tárolódobozok kerültek és néhány cipő.

11-9825873

A megmaradt üres falra, az ajtók közé a nappaliban lévő képsorozat ötödik darabja került és pár növényvirág. Az üres sarkokat mindig jó ötlet növényekkel feltölteni, mert életet visznek a szobába.

12-6435461

El is készült a hálószoba! A folyosóról egyből ide lépünk be.

13-2798990

A hálórész egész vidámra sikerült, de szerencsére nem túl harsány.

14-7160650

15-4066825

Anita és Martin ugyan már elég fáradtak voltak a sok szőnyegen átforgolódott éjszaka után, mégis késő estig beszélgettek új ágyukon heverészve.

16-6956015

Már csak a fürdőszobák várnak egy kis csinosításra, és ezt követően tavaszig szünetelnek a felújítások. Addig is álmodjatok mindig szépeket! : )

*A párna a fent linkelt szett letöltésével szerezheted meg. Ha nincs szükséged a többi tárgyra, akkor a letöltés kicsomagolása után csak az alábbi fájlokat tedd a játékba, ezek két méretű, mintás és színes darabok:

Suza_Mesh_Loft_Living_Floorpillowbig
Suza_Mesh_Loft_Living_Floorpillowsmall
Suza_Rec02_Loft_Living_Floorpillowbig
Suza_Rec02_Loft_Living_Floorpillowsmall
Suza_Rec03_Loft_Living_Floorpillowbig
Suza_Rec03_Loft_Living_Floorpillowsmall
Suza_Rec04_Loft_Living_Floorpillowbig
Suza_Rec04_Loft_Living_Floorpillowsmall
Suza_Rec05_Loft_Living_Floorpillowbig
Suza_Rec05_Loft_Living_Floorpillowsmall

NoAngelBrigi
Brigi’s Home Design