Sims 2 Alapjáték

PictureMegjelent: 2004. szeptember 14.

A The Sims™ megváltoztatta az új évezred játékainak arculatát és gyorsan minden idők első számú PC játékává vált. A The Sims™ legújabb nemzedékében, a The Sims™ 2-ben a játékosok Simjeiket egy egész életen végigkísérhetik – immár MAGYAR nyelven is!

Minden döntés fontos és drámai változásokat hozhat egy Sim életében. Élethűbb Simek, vadonatúj játékmenet és egy szenzációs újítás, a nemzedékeken át örökíthető gének bevezetése varázsolja a programot még elevenebb, még frissebb és még nagyobb mélységeket feltáró játékélménnyé. Mindezt egy csodálatosan életszerű 3-D világon keresztül tapasztalhatod meg. Fedezd fel a Simek sorsának őrült, kiszámíthatatlan útvesztőjét a The Sims™ 2-ben.

A szimuláció új nemzedéke – nemzedékszimuláció
A különböző általad létrehozott vagy szüleiktől örökölt személyiségű Simek döntéseid és befolyásod alapján egyedi utakat járhatnak be. Felnőtté válásuk során olyan emlékekkel lesznek gazdagabbak, amelyek megformálják lényüket, meghatározzák lehetőségeiket és viselkedésüket. Jelentőségteljes, mégis mulatságos élmény végigkísérni a Simeket az “élet nagy pillanatain”. Képesek lesznek a játékosok adott időn belül átvezetni a Simeket az olyan fontos eseményeken, mint az első lépések, az első szerelem vagy a leánykérés?

Simek új nemzedéke 
A The Sims™ 2 Simjei intelligensebbek, éberebbek és jobban reagálnak környezetükre, valamint társaik közeledésére. A Simek valósággal életre kelnek, ahogyan hangulatukat és érzelmeiket kifejezik, mozgásuk dinamikusabb és arckifejezéseik megdöbbentően hitelesek. Bonyolult kapcsolatokat alakítanak ki, és képesek megkülönböztetni a családtagokat a barátoktól, a plátói szerelmet és a romantikus kapcsolatot. A The Sims™ 2 olyan örökíthető génekkel dolgozik, amelyek segítségével nemcsak fizikai, hanem személyiségbeli tulajdonságok is öröklődnek. A Simek külsőben és viselkedésben egyaránt emlékeztetnek őseikre. Az élethez hasonlóan a Simek az idő múlásával együtt változnak. Nemcsak öregebbek lesznek, a lusta Simek elhíznak, a rendszeresen edző Simek izmosodnak.

A 3D új nemzedéke 
Vadonatúj 3D motor varázsolja a The Sims™ 2 világát még dinamikusabbá, még életszerűbbé. Nagyíts ki olyan részleteket, mint a kaja a hűtőben, vagy egy-egy grimasz a Simek arcán.

A testreszabhatóság új nemzedéke 
A megújult “Create A Sim” segítségével arcvonások, frizurák és öltözékek használatával egyedi összeállítású Simeket hozhatsz létre. Könnyebb a játékosok által készített tartalom elkészítése és beillesztése is, végtelen testreszabási lehetőséget teremtve. A The Sims™ 2 -ben a játékosok megteremthetik álmaik otthonát kívül és belül egyaránt. Építhetsz emelkedőre, kialakíthatsz erkélyt és padlásszobát, egészen három emelet magasságig. Tárgyak százaival és ezek új átalakítási lehetőségeivel fedezheted fel a benned szunnyadó lakberendezőt.

 

KRITIKÁK

 

BEMUTATÓ VIDEÓK

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL

[flagallery gid=14]